Det norske håndboldkvinder er utilfredse med den kamera-føring, der blev benyttet ved holdets timeout i kampen mod Tjekkiet ved EM.

Her er de norske spillere meget ærgerlige over, at kameraet filmede dem nedefra og gik meget tæt på deres numser, da de som altid stod i en klynge omkring træneren.

»Åh, Gud nej,« er anfører Stine Bredal Oftedals første reaktion, da den norske tv-station NRK viser billederne af Norges timeout mod Tjekkiet i mandags.

Det er ikke kun anføreren, som er utilfreds med kameraføringen.

Emilie Hegh Arntzen er blandt de spillere, som er sure over at være blevet filmet nedefra. (Photo by Fred TANNEAU / AFP)
Emilie Hegh Arntzen er blandt de spillere, som er sure over at være blevet filmet nedefra. (Photo by Fred TANNEAU / AFP) Foto: FRED TANNEAU
Vis mere

»Det var da lidt voldsomt,« konstaterer Emilie Hegh Arntzen, der bakkes op af endnu en holdkammerat.

»Åh herregud, Det er meget skidt filmet, synes jeg,« siger Veronica Kristiansen.

En fjerde spiller kalder billederne fra den norske timeout uheldige.

»Det var ikke så heldige billeder. Det havde været fint, at de havde fået vores ansigter med i hvert fald,« lyder det fra Malin Aune.

Veronica Kristiansen er ikke glad for tv-billeder af holdets timeout. (Photo by Fred TANNEAU / AFP)
Veronica Kristiansen er ikke glad for tv-billeder af holdets timeout. (Photo by Fred TANNEAU / AFP) Foto: FRED TANNEAU
Vis mere

Det norske landshold har nu valgt at klage til Nordic Entertainment Group, der har tv-rettighederne til EM-slutrunden på det norske tv-marked.

»Det her er ikke billeder, vi er ansvarlige for. Vi har kun vores eget studie i arenaen. EHF og selskabet Infront har ansvaret for produktionen. Vi har taget kontakt til dem og sagt, at det ikke er acceptabelt, for vi reagerede selv på det under kampen,« konstaterer Andreas Toft, der er redaktør for EM-sendingen.

Hos EHF er forklaringen, at de norske spillere står usædvanligt tæt i 'klyngen', og derfor var det svært at lave optimale tv-billeder fra holdets timeout.

Se Rikke Hørlykke fortælle om svinestreger på håndboldbanen her: 'Kvinder bærer bare lidt mere nag - så nogle gange fik jeg dobbelt-op'.