Danmark skal videre fra nederlaget til Frankrig. Og det skal gå hurtigt, understreger Katrine Heindahl.

»Det er helt fair, vi er trætte af det og skuffede i dag (torsdag, red.). Men det handler om at komme videre, lægge det bag os og få ny energi. Vi skal bruge de her tre hviledage rigtigt. Vi har stadig mulighederne, og hvis vi ikke går efter det, kan vi ligeså godt pakke tasken i dag.«

Sådan lød det kontakt fra Katrine Heindahl, da hun mødte pressen efter kampen og skulle sætte ord på, hvad de næste tre dage uden kamp skal bruges på.

Der skal kigges video fra nederlaget, men der skal ikke dvæles ved det. Det understregede hun flere gange. Og fokus skal være på at sørge for at holde gejsten og gnisten i live i truppen.

Det var en flok skuffede danske landsholdsspillere, der gik fra banen efter opgøret mod Frankrig.
Det var en flok skuffede danske landsholdsspillere, der gik fra banen efter opgøret mod Frankrig. Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Noget, Katrine Heindahl mener kan lade sig gøre uden de store problemer.

»Hvis alt lys var slukket, kunne det måske være svært, men det er det ikke. Hvis man ikke går efter det, synes jeg ikke, man skal være her,« siger Katrine Heindahl.

Hun var skuffet og ærgerlig, ligesom resten af den danske trup, der med et stift blik gik fra banen til omklædningsrummet. En af dem der dog havde overskud til at smile lidt, var Anne Mette Hansen. Det betød dog ikke, at hun ikke var skuffet over kampen.

»Lige nu er jeg lidt frustreret. Det er sgu noget lort. Det er irriterende, for jeg ville gerne have vundet i dag,« siger Anne Mette Hansen.

Mod Frankrig startede Danmark egentlig fint, men efterfølgende gik det ned ad bakke. I de tidligere opgør er Danmark kommet lidt mere skidt fra land, og adspurgt hvad der skete i løbet af første halvleg efter netop den gode start, svarede Anne Mette Hansen med en lille smule overskud.

»Så vil jeg hellere have en svær start og vinde kampen,« siger Anne Mette Hansen med et lille smil og fortsætter:

»Levy (Amandine Levynaud, Frankrigs målmand, red.) står en god kamp. Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige lige nu. Jeg er rigtig skuffet,« siger hun.

I mellemrunden mangler Danmark at møde Rusland og Montenegro. De to opgør bliver spillet mandag og onsdag.