Tabletten er blevet en stærk lille computer, og den fås nu i en lang række størrelser og prisklasser. I denne stortest hjælper vi dig med at udpege din næste model ved at dele deltagerne op i to prisklasser:

  • 2.000-3.000 kroner: Praktiske tablets til alt det basale.
  • 3.000-5.000 kroner: Kraftfulde tablets med flot sKærm.

Du får desuden 7 gode råd til at vælge den rigtige tablet - og inspiration til ekstraudstyr, der gør din tablet lidt bedre.

Log ind på BT PLUS og læs testen og de gode råd.

Kæmpe-tablet til serie-narkomanerne

Test: Tablets med perfekt skærmstørrelse

Tablet – mini eller maxi?

Tablets til en tusse


Tabletten er blevet en stærk lille computer, og den fås nu i en lang række størrelser og prisklasser. I denne stortest hjælper vi dig med at udpege din næste model ved at dele deltagerne op i to prisklasser:

  • 2.000-3.000 kroner: Praktiske tablets til alt det basale.
  • 3.000-5.000 kroner: Kraftfulde tablets med flot særm.

Nyhedsværdien er væk. I dag skal en tablet kunne opfylde vores behov i mindst lige så høj grad som for eksempel en bærbar computer. Det er ikke nok, at den er let, ser fiks ud og starte øjeblikkeligt.

Siden 2013 er det globale salg af Apples iPads ifølge analysevirksom-heden IDC faldet med cirka en fjerdedel. Det er et faktum, der taler for sig selv.I samme periode er salget af store smartphones steget ganske meget. Disse såkaldte phablets kan i mange situationer fungere som en udmærket erstatning for tablets. Dertil kommer konkurrencen fra de meget tynde bærbare computere med touchskærm og ”næsten-tablets” som  2 i 1-computere og konvertible computere.

Undgå de allerbilligste

Men tabletten har ikke tabt. Langtfra! Den svarer igen ved blandt andet at ud-folde sig i mange størrelser, kvaliteter og priser. Det viser denne stortest, hvor vi ved at dele produkterne op i to prisgrupper hjælper dig til at finde en tablet, du kan bruge som praktisk værktøj og ikke blot som smart teknologi.

De helt billige tablets skal du holde dig fra, men allerede ved priser mellem 2.000 kroner og 3.000 kroner finder man seriøs produkter. I prisklassen mellem 3.000 og 5.000 kroner bliver skærmkvaliteten markant bedre, og enhederne kan håndtere selv udfordrende opgaver som videoredigering. For generelt er tabletten blevet en ret stærk computer.

--- OOO --- OOO --- OOO ---

PRISKATEGORI 2.000-3.000 KR:

Sony Z3 Compact Wi-fi

Fin som familiens midtpunkt

Prisoverkommelig og robust. Z3 egner sig som familiens elektro-niske midtpunkt.

Denne Sony er med sine 8” en yderst kompakt sag, men med full HD-opløs-ning er der alligevel masser af skærm-plads. Den 270 gram lette sag kan ligge på stuebordet og fungere som hele familiens port til Internet, YouTube-videoer eller noget tredje.

Z3 Compact er nemlig en lille slider. Den er vand- og støvtæt, men dog ikke stødsikker. Så du skal ikke tabe den, men skyl den blot under vandhanen, hvis den bliver fedtet. Perfekt i børnefamilier. Du kan endda dykke med tabletten – i ferskvand ned til 1,5 meter – hvis du ikke kan lade være. Alle tilslutninger er nemlig dækket med små dæksler. Det betyder dog også, at de ikke er så lettigængelige. Dækslerne giver en helt ren og glat kant, der kun brydes af tænd/sluk-knappen og hovedtelefonudgangen.

I brug opleves Sony som en fint hurti tablet, som du kan bruge til underhold-ning og apps. Den åbner ikke program-merne så hurtigt som gennemsnittet i prisklassen. Til gengæld kan du glæde dig over et kamera, der byder på fin opløsning og billekvalitet.

Denne testdeltager er ikke en tablet, som vinder priser, og den ligner eller føles ikke helt som en tablet til 2.500 kroner. Men er målet en god hverdags-enhed, som alle i familien, små og store, skal have glæde af, kan du godt kigge denne her vej.

--- OOO --- OOO --- OOO ---

Asus Zenpad S 8.0 - TESTVINDER

Underholdning i miniformat

Høj skærmopløsning og god lyd gør den lille Asus til en underholdnings-maskine.

Den 8” store skærm har full HD-opløsning, der er DTS surround-lyd-dekoder, og så er tabletten ret lækker at skue. Zenpad S imponerer dog især, når du un-derholder dig med spil eller film Selv om skærmens størrelse ikke imponerer, er skærmens kvali-teter så gode, at den beskedne plads ikke er noget problem i praksis. Billedet står glansfuldt, og selv tekster i film er lette a læse.

Til dagligt brug – apps og lignende – skiller Asus’en sig ikke ud. Den er kvik, når ap-plikationerne kører, men sjovt nok føles den lidt træg, når der skrives på det virtuelle tastatur. Vi gætter på, at en software-opdatering kan råde bod på dette. For ved alt andet reagerer tabletten ret kvikt.

Zenpad S er på mange måder en imponerende tablet til en rigtig god pris, og er du i markedet ef-ter en maskine til underholdning, uden at hard-waren må fylde for meget, skal du kraftigt overveje denne Asus, som tilmed er til at betale.

Masser af hukommelse

Du får hele 64 GB hukommelse, hvilket betyder, at du let kan lagre de film eller billede, du napper med det udmærkede, indbyggede kamera. Vægten er lav, og tabletten ligger bare godt i hånden.

Den beskedne størrelse betyder også, at du i praksis kan bruge tabletten til at film og tage foto med. Det er ellers en lidt bøvlet affære, når du bruger en tablet med den lidt større 10”-skærm. Det er både upraktisk og ser ær-lig talt også lidt dumt ud.

Zenpad S er en tablet, som du gerne tager med på pendlertu-ren, eller hvis du skal ud på en længere, kedsommelig flyvetu. Den kompakte form kombineret med den gode skærm sikrer, at du altid har mulighed for at underholde dig selv med en fil eller et hurtigt spil. Den store hukommelse gør det muligt at have rigeligt med underholdning med.

Så alt i alt er vi ret begejstrede for Zenpad S, der står som vinderen i kategorien op til 3.000 kroner.

--- OOO --- OOO --- OOO ---

Acer Iconia Tab 10

Stor tablet til lav pris

En nylig prisnedsættelse gør denne Acer til lidt af en prisbasker i kategorien.

På mange måder minder denne Acer om testens gode Dell. Du får nok lidt mindre hukommelse; til gengæld er kameraet lidt bedre. Men modsat hos Dell tilbyder Iconia Tab 10 ikke Windows, men i stedet det i denne sammenhæng mere udbredte Android-styresystem.

Iconia Tab 10 har en vejleden-de pris omkring de 3.000 kroner, men kan nu mange steder fås til omkring 2.200 kroner. Det gør denne tablet til lidt af en prisba-sker i kategorien og en oplagt valgmulighed, hvis du ønsker en stor tablet (10,1”) fra en mærkevareproducent, uden at du vil betale ”boksen” for den

.Acer’en opleves hurtigere end konkurrenten fra Dell, selvom de har samme processor. Android-apps åbner generelt lidt kvikkere, fordi styresystemet er bedre tilpasset den mobile platform. Når du ”slider” gennem siderne, opdager du, at tabletten reagerer prompte på alle input. Til gengæld er vi ikke impo-neret over skærmen, der står fint skarpt men uden den glans og dybde, som testens Dell og især Samsung leverer.

--- OOO --- OOO --- OOO ---

Samsung Galaxy Tab A - BEDSTE KØB

Meget for pengene

Kombinationen af lav pris, god ydelse og brugbare features gør denne tablet til kategoriens Bedste Køb.

Den høje ydelse og de smarte funktioner gør Galaxy Tab A til testens Bedste Køb i prisklas-sen op til 3.000 kroner. For i den testede variant er tablettens pris helt ned omkring de 2000 kroner. Ønsker du mere hukommelse end 16 GB og mobilt netværk, kommer du til at slippe en tusindkroneseddel mere. Hukommelsen kan dog forøges med et ekstra hukommelseskort, ligesom du i to år får 100 GB lagerplads med i prisen.

Til hjemmebrug med Wi-Fi-forbindelse er Galaxy Tab A noget af et hit. Den store skærm har høj lysstyrke og kun få reflekse. Så betyder det mindre, at opløsningen ikke er full HD.

Vi noterer også funktioner, som at skærmens lys tilpasser sig omgivelserne hurtigt. Det er en feature de fleste haR, men Sam-sungs Android-tablet gør det godt og tilpas både udendørs i sollys og i komplet mørke. En feature som Kids Mode, hvor farverne får ekstra meget power plus mulighed for at kunne se og begrænse, hvor længe barnet bruger skærmen, vil mange forældre sætte pris på.

--- OOO --- OOO --- OOO ---

​PRISKATEGORI 2.000-3.000 KR:

Dell Venue 10 Pro - BEDSTE KØB

Når du skal have Windows

Dells Windows 8-tablet leve-rer en bundsolid indsats trods fornuftig pris.

Hvis det er vigtigt for dig, at alle dine enheder er på Windows-platformen, skal du overveje denne tablet, som med et matchende tastatur (ekstra til cirka 1300 kroner) kan blive til en næsten fuldblods erstatning for en lille bærbar pc.

Venue 10 leverer en bundsolid indsats. Den er lidt tyk i det, men har en fin, indbygget gummiramme i side og bund. Den ligger godt og solidt på skødet og i hån-den. Når du åbner programmer, kan du godt mærke, at den ikke har den hastighed, som de allerdyreste tablets har. Men det går altså ikke så langsomt, at det virker generende.

På minussiden er en ekstrem lav kameraopløsning. Den ligger langt, langt under det, vi forventer i dag. Desuden er der ikke tilstrækkelig med power til at håndtere de rigtig fede spil. Det er heller ikke meningen med Venue 10, som hælder til den seriøse side. Men vil du også kunne bruge tabletten som under-holdningscentral, vil du nyde den glansfulde skærm og en ret imponerende lyd.

Dell Venue 10 er en prisoverkom-melig Windows 8.1-tablet (kan opgraderes til Windows 10), og som sådan er den ret imponerende. Den er også et fornuftigt alternativ til de langt dyrere Microsoft Surface-computere.

--- OOO --- OOO --- OOO ---

Apple iPad Air 2

Stadig med på beatet

Selvom Apples iPad Air 2 ikke er ny på markedet, opleves den kvik. Prisen er dog for høj.

Der er gået et lille år, siden vi første gang fik stukket den nyeste Air i hånden. Og ser vi bort fra den helt nye iPad Pro, så er iPad Air 2 stadig Apples bud på en stor tablet. Den fungerer fremragende og er kvik nok til heftig billedbehandling og ditto video. Med de rette applikationer kan du være ekstrem kreativ med en iPad i hånden.

Styresystemet, iOS, er kernen i Apples produkter – hadet af nogle og elsket af endnu flere. Me uanset hvad: Det er let at bruge, og vi forstår godt, hvorfor man falder for det innovative interface, hvor man uden forkundskaber altid kan find rundt. IOS-platformens helt store force er de ekstremt mange apps. Ingen anden tablet tilbyder adgang til så mange gode apps som iPad. Kvaliteten skyldes også, at Apple fører nøje kontrol med alle applikationer, som lægges op i App Store. Måske er der flere apps til Androidtablets, men de har ikke været igenenm samme krakilske kvalitets- og sikkerhedskontrol.

iPad Air 2 opleves trods dens alder som frisk og med en lækker, responsiv skærm. Prisen er dog stadig alt, alt for høj.

--- OOO --- OOO --- OOO ---

Lenovo Yoga Pro 2 - TESTVINDER

Kæmpetablet overrasker

Den virker måske lidt klodset og tung i det, men den er testens klart bedste underholdningstablet.

Lenovo-tabletten overrasker. Det første indtryk er nemlig ikke så overbevisende. Yoga Pro 2 er lidt stor i det – testens største – og har en integreret fod, som gør den mere uhandy at have med på farten. Men når du først får sat strøm til tabletten og be-gynder at opleve, hvad du kan, vender alt sig til glæde og begejstring. Til hjemmebrug er Yoga et fremragende valg.

Vi har testet tidligere varianter af samme koncept fra Lenovo, og det er ikke blevet ringere med Pro 2. For skærmen giver med sine 13,3” og fine opløsning et flot billede. Læg derti indbyggede højttaler af rimelig størrelse (og endda fra lydspecia-listen JBL), og du har en næsten genial videoafspiller på bordet. Den er stor nok til, at flere personer kan se med. Her er med andre ord tabletten, du også kan bruge på ferien eller i sommerhuset som et alternativ til en lille tv-fladskærm.

Synes du ikke skærmen er stor nok, kommer Yoga Pro 2 dig til hjælp med en ganske finurli feature. I den ene side er der indbygget en mini-projektor, som gør det muligt at blæse et tv- eller videobillede stort op på en væg. Billedkvaliteten er måske ikke prangende, men det er altså lidt blæret, og kan sagtens fungere, hvis ikke billedet skal blæses alt for meget op.

Det er lækkert med den store skærm, men mange brugere vil føle, at det er upraktisk med så stor en tablet, især hvis de er vant til mere gængse tabletfor-mater – for eksempel fra en iPad. Så det skal med i overvejelserne, før du slår til.Den store skærm har dog også en række fordele. Ud over plusserne ved film er tabletten ogs velegnet, hvis du vil kigge fotos igennem – eller editere dem – og du kan sagtens arbejde med præsentationer eller store reg-neark.

Vi er vilde med Yoga Pro 2 trods de indlysende ulemper. Alt målt og vejet får du rigtigt meget for pengene – inklusive høj ydelse – og derfor kårer vi denne tablet til priskategoriens bedste.

--- OOO --- OOO --- OOO ---

Sony Z4 LTE

Flot skærm – men trist finish

Sony Z4 LTE ligner bestemt ikke en tablet med testens dyreste prislap. Sammenholdt med Apples iPad og endda Samsungs Galaxy S2 falmer den og føles ærligt talt lidt for meget af plastik i hånden. Den er ellers godt flad, 6, mm, hvilket kun undergås af Samsung.

Dårlig start. Men så snart du fyrer op under Sony, og An-droid 5.0 toner frem, opdager du heldigvis, at tabletten både er kvik og har en imponerende skærm. Du får testens højeste skærmopløsning. Se film, eller rediger billeder, og du vil blive imponeret over detaljeringen. Samtidig er tabletten kvik og har et usædvanligt godt kamera, der kan snappe billeder med masser af fine detalje, trods en opløsning på ”kun” 8,1 megapixel.

Z4 kan ligesom den mindre Z3 også tåle en tur i ferskvand og kan skylles under hanen. Men Z4 har et prispunkt, hvor den nok mere bliver brugt som semiprof enhed end som familietablet.

I prof-sammenhæng vil du glædes over den ekstremt lave vægt. Alt i alt en fremragende tablet, men prisen er høj, og kvalitetsindtrykket halter ærgerligt nok lidt.

--- OOO --- OOO --- OOO ---

Samsung Galaxy S2

Ung og fyrig fartbombe

Hvis du er på udkig efter en kvik Android-tablet, så er den nye S2 et solidt bud.

Den nye S2 fra Samsung bej-ler på mange måder til at blive testvinder med sin høje skærmopløsning og kvikke processor. Den får dog hård konkurrence fra Lenovo, der vinder med et mulehår på sine features.

Samsung S2 har en pris, der fint matcher specifikationern og tabletten er velfungerende. Den imponerer på næsten alle punkter. Vi bemærker især: Den højopløste skærm, det ultratynde design og den meget skridsikre bagside, som betyder, at du kan lægge tabletten på stærkt skrånende flade, uden at den glider.

Dertil kommer en vægt på blot 389 gram – ret godt af en tablet med en skærm på næsten 10”. Og så skal vi ikke glemme en fingeraftrykslæse, der virker hurtigt og hver gang.S2 er en solid og lækker tablet, og prisen er spot on. Den er klart det bedste bud, hvis du ”bare” skal have en standard Android-tablet uden Lenovo Yogas finesse.

--- OOO --- OOO --- OOO ---

SYV RÅD DER SIKRER DIG EN BEDRE TABLET

Tabletten er et modent produkt, hvor du kan vælge imellem mange varianter, størrelser og funktioner. Her hjælper vi dig med at afdække dine behov, så du ikke bruger for mange penge, og så du får den helt rigtige løsning.

1. Brugeren bestemmer valget

I mange familier ligger tabletten fremme, så alle kan bruge den til lige at tjekke Facebook, aftenens tv-program eller mail. Her skal du have en robust og familievenlig type. I andre hjem er tabletten personlig. Her er det måske vigtigt med høj opløsning. Det kan også være, at du skal bruge den på jobbet, og så kan valg af styresystem spille ind. Gør dig klar, hvem brugeren/brugerne er, og tjek testen på de foregående sider for at få hints.

2. Brugssted bestemmer valget af bånd

Tablets med mobilt bredbånd og Wi-Fi kan gå på nettet næsten over alt, mens tablets, der nøjes med Wi-Fi, kræver lokal internet-adgang. Hvis du ønsker at komme på hvor som helst, skal du vælge en tablet med mobilt bredbånd, da det ikke kan efterinstalleres.

3. Styresystemet er ikke uvæsentligt

Der findes tre styresystemer tiltablets i dag. Det dominerende er det brugervenlige iOS (iPad), hvor der er mange og meget sikre apps. Android tilbyder endnu flere apps og et megetbredt udvalg af tabletmodeller. Endelig er Windows kommet stærkt tilbage den sidste tid. Her får du et brugervenligt interface, god integration med Windows-miljøer generelt, men udvalget af apps er betydelig lavere end hos konkurrenterne.

4. Tjek  hukommelsen

Prisen på en tablet afhænger blandt andet af hukommelsens størrelse. 64 GB er noget dyrere end 16 GB, så spørg dig selv, om du virkelig skal lagre så mange fotos og videoer. Nogle tablet-hukommelser kan udvides med et hukommelseskort (typisk  microSD).

5.  Overvej tastatur

Hvis du tilslutter et tastatur til din tablet, har du en lille, transportabel computer, hvor du kan skrive mails, kortere tekster og lignende. De fleste tabletsuden for Windows-platformen har tekstprogrammer, der kan gemme i Word-formater.

6. Klædt på til  strabadserne

For langt de fleste brugere er enganske almindelig tablet hårdfør nok til at overleve derhjemme, i din taske eller på arbejdspladsen. Men der findes bærbare –”tough”-modeller, som kan tåle vand, rystelser og støv. De er generelt lidt eller noget dyrere end traditionelle tablets.

7. En sjov ledsager

En tablet kan bruges som ren underholdningscentral. I så fald skal der være en højopløst skærm på minimum 10”, gerne en indbygget stander og gode højttalere.

--- OOO --- OOO --- OOO ---

FORKÆL DIN NYE TABLET

Det gælder om at trække al den ydelse ud af din tablet, som det over-hovedet er muligt, men også at beskytte den sarte elektronik mod omgivelserne. Her er tilbehøret, der opfylder begge basale behov.

Titan-hård skærmTitanShield lægges på tabletskærmen, og så er den er sikret mod slag og stød. Kan med fordel bruges, når du tit skal have din tablet med ud af hjemmet, men også hvis der er små børn i familien. Skærmbe-skytteren fås i mange varianter både til Android, Apple og som denne til Microsoft Surface.eSTUFF Titan Shield  Surface Pro3Pris: fra 399 kr.
Titan-hård skærmTitanShield lægges på tabletskærmen, og så er den er sikret mod slag og stød. Kan med fordel bruges, når du tit skal have din tablet med ud af hjemmet, men også hvis der er små børn i familien. Skærmbe-skytteren fås i mange varianter både til Android, Apple og som denne til Microsoft Surface.eSTUFF Titan Shield  Surface Pro3Pris: fra 399 kr.
Vis mere
Nøglering fyldt med strømDette kompakte genopladelige batteri med nøglering er lige til at putte i lommen. Kan oplade en smartphone eller tablet, og du tilslutter med et USB-kabel. Den slags opla-dere varer ikke evigt, men eStuff Powerbank kan oplades op til 500 gange, før batteriet begynder at tabe kraft. Fås i alverdens farver. Også guld!eStuff PowerbankPris: 299 kr.
Nøglering fyldt med strømDette kompakte genopladelige batteri med nøglering er lige til at putte i lommen. Kan oplade en smartphone eller tablet, og du tilslutter med et USB-kabel. Den slags opla-dere varer ikke evigt, men eStuff Powerbank kan oplades op til 500 gange, før batteriet begynder at tabe kraft. Fås i alverdens farver. Også guld!eStuff PowerbankPris: 299 kr.
Vis mere
Oplad tre tablets på samme tidOfte er der kun et enkelt 12-volt-udtag i bilen, og det kæmpes der om. Med ReachAll CarCharger kan du oplade op til tre tablets på samme tid. Det tilsluttes i en lille switch, hvor du finder fem ladestik. Alle stik ka bruges på én gang, så længe strøm-styrken ikke overstiger 7,2 ampere. Så meget bruger eksempelvis tre iPad’er ikke.ReachAll CarchargerPris: 249 kr.
Oplad tre tablets på samme tidOfte er der kun et enkelt 12-volt-udtag i bilen, og det kæmpes der om. Med ReachAll CarCharger kan du oplade op til tre tablets på samme tid. Det tilsluttes i en lille switch, hvor du finder fem ladestik. Alle stik ka bruges på én gang, så længe strøm-styrken ikke overstiger 7,2 ampere. Så meget bruger eksempelvis tre iPad’er ikke.ReachAll CarchargerPris: 249 kr.
Vis mere
Gaming med joystickHvis du har en Play- station-spillekonsol kan du faktisk bruge din DualShock4 trådløse con-troller sammen med Sony Xperia smartphones eller tablets. Du skal bare have denne særlige holder.Sony Game Control Mount GCM10Pris: 175 kr.
Gaming med joystickHvis du har en Play- station-spillekonsol kan du faktisk bruge din DualShock4 trådløse con-troller sammen med Sony Xperia smartphones eller tablets. Du skal bare have denne særlige holder.Sony Game Control Mount GCM10Pris: 175 kr.
Vis mere
18 timers musikEn trådløs Blutetooth-hoved-telefon fra den bedre ende af markedet. Batteritiden er hele 18 timer og rækkevidden op til 100 meter, så du kan bevæge dig frit, medmindre du bor på et slot. Håndterer også opkald og har fjernbetjening til at skifte musik. Trods brug af gode materialer er vægten blot 140 gram.Plantronics BackBeat SensePris: 1300 kr.
18 timers musikEn trådløs Blutetooth-hoved-telefon fra den bedre ende af markedet. Batteritiden er hele 18 timer og rækkevidden op til 100 meter, så du kan bevæge dig frit, medmindre du bor på et slot. Håndterer også opkald og har fjernbetjening til at skifte musik. Trods brug af gode materialer er vægten blot 140 gram.Plantronics BackBeat SensePris: 1300 kr.
Vis mere
Få plads til det heleEn mappe til det hele, også en iPad mini en iPad Air eller en Android-baseret tablet. Har er der samtidig plads til kreditkort, pas og smartphone. Fås i mange varianter og farver og endda i ægte læder. Vælger du luksusløsningen er prisen næsten 1200 kroner, men du kan også få ”organize-ren” i kanvasstof for en tredjedel.Knomo Knomad OrganizerPris: Fra 399 kr.
Få plads til det heleEn mappe til det hele, også en iPad mini en iPad Air eller en Android-baseret tablet. Har er der samtidig plads til kreditkort, pas og smartphone. Fås i mange varianter og farver og endda i ægte læder. Vælger du luksusløsningen er prisen næsten 1200 kroner, men du kan også få ”organize-ren” i kanvasstof for en tredjedel.Knomo Knomad OrganizerPris: Fra 399 kr.
Vis mere
Styreredskaber i miniformatTastatur i miniformat, så du nemt kan have det med overalt. Det kan tilsluttes trådløst til en tablet, blot denne har Bluetooth. Logitech K380 Muiti-Device keyboard giver dig en skriveoplevelse som med en bærbar computer. Kombiner gerne tastaturet med M535-musen, for så kan du ubesværet skifte mellem applikationer, trække og slippe i programmerne eller swipe med musen.Logitech K380 Multi-device Bluetooth-tastatur Logitech M353 Bluetooth-musPris for tastatur: 399 kr.Pris for mus: 299 kr.
Styreredskaber i miniformatTastatur i miniformat, så du nemt kan have det med overalt. Det kan tilsluttes trådløst til en tablet, blot denne har Bluetooth. Logitech K380 Muiti-Device keyboard giver dig en skriveoplevelse som med en bærbar computer. Kombiner gerne tastaturet med M535-musen, for så kan du ubesværet skifte mellem applikationer, trække og slippe i programmerne eller swipe med musen.Logitech K380 Multi-device Bluetooth-tastatur Logitech M353 Bluetooth-musPris for tastatur: 399 kr.Pris for mus: 299 kr.
Vis mere
Tegn på din tabletEn aktiv pen i træ til at tegne med på en iPad-skærm. Du skal installere en app, men så føles det også næsten som at udfolde sig krea-tivt på et rigtigt stykke papir. Du kan også male med en ”tusch” og i alle de farver, du vil.Fifty ThreePris fra: 499 kr.
Tegn på din tabletEn aktiv pen i træ til at tegne med på en iPad-skærm. Du skal installere en app, men så føles det også næsten som at udfolde sig krea-tivt på et rigtigt stykke papir. Du kan også male med en ”tusch” og i alle de farver, du vil.Fifty ThreePris fra: 499 kr.
Vis mere
Elegant lyd på fartenGiv lyden fra din tablet et velfortjent løft med denne flade, trådløse Bluetoothhøjttaler. En lille basport i højttaleren sørger for, at der er ekstra god og dyb bas trods kabinettets beskedne dimensioner: 14 cm bred. En indbygget stander sørger for, at højttaleren står sikkert på bord el-ler græs.Harman/kardon Esquire MiniPris: 1299 kr.
Elegant lyd på fartenGiv lyden fra din tablet et velfortjent løft med denne flade, trådløse Bluetoothhøjttaler. En lille basport i højttaleren sørger for, at der er ekstra god og dyb bas trods kabinettets beskedne dimensioner: 14 cm bred. En indbygget stander sørger for, at højttaleren står sikkert på bord el-ler græs.Harman/kardon Esquire MiniPris: 1299 kr.
Vis mere

 

Kæmpe-tablet til serie-narkomanerne

Test: Tablets med perfekt skærmstørrelse

Tablet – mini eller maxi?

Tablets til en tusse