Internettet glemmer aldrig. Det har den danske FIFA-spiller, Daniel 'Dingo' Klink Nørremark måttet sande.

'I den seneste tid har der floreret videoklip, hvor jeg bruger nogle ord og vendinger på min stream og i forbindelse med en eSuperliga kamp, som selvfølgelig ikke er i orden,' skriver den 21-årige, der spiller for Brøndbys FIFA-hold, i en opdatering på sine sociale medier.

Også eSuperligaen kender til videoklippet, og de fortæller, at der er tale om homofobiske udtalelser. Det betyder, at klubben har fået en henstilling, skriver de på Facebook.

Selv forklarer Daniel 'Dingo' Klink Nørremark, at ytringerne kom i kampens hede.

'Jeg har desværre kommet til at sige ting i frustration over spillet og mit eget spil. Men dette skal dog ikke skal være en undskyldning, og det er selvfølgelig ikke i orden,' skriver han og undskylder.

Til sine fans, Brøndby, eSuperligaen og personer, der eventuelt er blevet ramt af udtalelserne på videoklippet.

'Dette er ikke den slags person, jeg ønsker at være, og det stemmer ikke overens med de værdier, jeg selv har. Når man har mange følgere og meget opmærksomhed, så følger der også et ansvar, og det har jeg ikke levet op til. Jeg vil dog gøre alt i verden for fremadrettet at være mit ansvar bevidst og være en bedre rollemodel,' slår Daniel 'Dingo' Klink Nørremark, der tidligere har spillet for blandt andre Odense eSport og Marienlyst, fast.

Hos eSuperligaen understreger de, at homofobi selvsagt ikke er i orden.

'Vi vil meget gerne gøre det klart, at eSuperligaen tager skarpt afstand fra homofobi og finder dette komplet uacceptabelt. Som liga går vi ind for, at alle former for sport og gaming er for alle uanset køn, race eller seksuel orientering. Alle skal føle sig velkomne,' lyder det.

Samme melding kommer fra Brøndby eSport, der på Twitter understreger, at diskrimination og homofobi aldrig er acceptabelt, og de tager afstand fra det.

Det er ikke første gang, homofobi har været et tema i sportsverdenen. Så sent som i sidste uge var det igen på dagsordenen, da en flok FCM-fans under kampen mod AGF sendte homofobiske tilråb i retning af kampens dommere.

Noget, der fik Disciplinærudvalget til at åbne en sag.