'Vild med dans'-dommerne giver de nye dansepar nogle gode råd, inden den nye sæson skydes i gang.

Indadvendte fødder, duvende holdninger og dårlig takt er nogle af de elementer, som dommerne holder et skarpt øje med, når den nye ‘Vild med Dans’-sæson truttes i gang fredag aften på TV2.

– Jeg vil slå hårdt ned – ikke de første par gange, men når deltagerne har fået det at vide før – da bliver jeg til den strenge dommer, lover 75-årige Britt Bendixen, der sammen med Jens Werner og Nikolaj Hübbe havde hvæsset knivene, da de i sidste uge mødte op til pressemøde på Nørrebro i København, hvor de 12 nye dansepar blev præsenteret.

LÆS OGSÅ: Vild med dans-vært: Det bliver den hidtil nemmeste sæson

– Rund ryg gør folk ti år ældre, så vær rank, og blikket skal rettes stift mod partneren eller publikum aldrig ned i gulvet, fortsatte Britt Bendixen som et godt råd til nydanserne. Og kollegaen, 53-årige Jens Werner, bakkede op.

– De første fire-fem gange skal deltagerne kun lytte til deres lærer og få grunddansen på plads. Takten skal være i orden ligesom holdningen, sagde Jens Werner, der ikke vil se smarte løft og andre show-elementer i starten.

LÆS OGSÅ: Her er favoritten til at vinde ‘Vild med dans’

– Nej, når man som udgangspunkt skal lære at danse, så er det ikke på sin plads at kaste damen eller herren op i luften. Det må komme senere, slog han fast. Og der var også råd at hente hos Nikolaj Hübbe.

– Det er et udskilningsløb og sørg for at nyde det. For i bund og grund er det sjovt at danse, sagde den 49-årige balletmester.

Anne Laxholm var forhindret i at møde op til pressemødet, men hun er klar på fredag, hvor det første par skal sendes hjem.

LÆS OGSÅ: Vild med dans-vinder: Sådan er min nye partner

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.dk.

Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse underholdningsprogrammer og kendisser.