Spam er efterhånden så normal en ting i vores hverdag, at vi har lært bare at ignorere det fuldstændigt, når det lander i vores mail-indbakke.

Men når det kommer i form af sms’er på telefonen, er det straks noget andet - det er der ikke mange, der vil finde sig i. Det ville amerikaneren Jonathan Behrle i hvert fald ikke, da der for nylig tikkede netop sådan en sms ind fra Facebook. Eller - han troede i hvert fald, det var sådan en sms.

‘I dag er det April Orcutts fødselsdag. Svar for ønske hende tillykke på hendes væg, eller svar med ‘1’ for at skrive ‘Tillykke med fødselsdagen!’.’, stod der i beskeden.

Tilsyneladende fik netop dén sms bægeret til at flyde over fra Jonathan Behrle, så han pakkede det ikke ind med vat, da han i ren afmagt svarede på beskeden, som han altså troede var spam:

‘Stop med at skrive til mig jeg er fucking ligeglad’.

Men Jonathan Behrle skulle nok lige have læst, hvad der stod i beskeden. For April Orcutt er en af hans veninder på Facebook, og hun havde faktisk fødselsdag den dag.

Så midt i alle lykønskningerne fra familie og venner, kunne April Orcutt også se Jonathan Behrles vrede svar på sms’en.

‘Undskyld, hvad?’, skrev hun som en kommentar - og først her indså Jonathan sin brøler.

Han delte efterfølgende screenshots af den uheldige ‘korrespondance’ på Twitter, hvor det nu er blevet delt og liket mere end en halv million gange på få dage.

‘Jeg skulle nok have læst det lidt mere grundigt’, indrømmer han i opslaget.