Med en profil på B.T. har du ubegrænset adgang til alle artikler, podcast, oplæste artikler og nyhedsbreve. B.T. er et 100% digitalt nyhedsmedie - der kun kræver at du som læser logger ind.


Quizzer og konkurrencer

B.T. afholder løbende quizzer, afstemninger og konkurrencer – ofte med store præmier på højkant. Det kræver ofte(st), at du er logget ind, for at deltage.


Arrangementer

Kom og oplev blandt andet Det Vi Taler Om live, når B.T. flere gange årligt inviterer til debat, live podcast eller andre arrangementer af underholdende eller alvorlig karakter. Vil du med næste gang, så tilmeld dig B.T.-nyhedsbrevet her, så er du sikker på, at vi sender dig en invitation.

Du kan se alle arrangementer ved at klikke her.


Nyhedsbreve

Tilmeld dig et af vores to nyhedsbreve, B.T. Morgen eller B.T. Aften (eller begge to!) og få nyhederne sendt direkte i indbakken hver dag! Tilmeld dig her.


Oplæste artikler

Hvis du logger ind på B.T., så kan du også lytte til alle artikler på B.T.


Nye spil hver dag

Leder du efter et krydsord til at stimulere hjernen? Eller måske en lille sudoku? Vi præsenterer også Dagens ord, hvor du kan udfordre dig selv ved at finde det rigtige ord hver dag. Se alle vores spil her.


Seneste nyt ved hånden

Har du B.T. på mobilen, har du altid de seneste nyheder og de bedste nyhedsvideoer og podcast ved hånden – og slår du push-beskeder til, får du besked, mens det hele sker.

Download appen her
Apple
Google Play

Du kan også bruge dit login på berlingske.dk, weekendavisen.dk og euroinvestor.dk.

Du får adgang til alt indhold på Euroinvestor, hvor der på Berlingske og Weekendavisen er indhold, der er forbeholdt abonnenter.

Vi ses på B.T.