Nogle er forargede - andre mener, det er det sødeste, de nogensinde har set.

Det er oktober, og det er ensbetydende med skeletter, flagermus, edderkopper - og ikke mindst græskar.

Det er nemlig årstiden for Halloween, og det markeres efterhånden i hele den vestlige verden.

Selvfølgelig også på Instagram, hvor en række mødre er begyndt at fejre højtiden på noget utraditionel vis - nemlig ved at male græskar på deres nøgne børns numser og dele billeder af det på Instagram.

Det sker under hashtagget #PumpkinButt, hvor man i skrivende stund kan finde mere end 16.000 billeder. Se bare et udvalg her:

Dømt ud fra kommentarerne til flere af billederne er det for mange mennesker noget nær det sødeste, de nogensinde har set.

‘OMG det er det bedste, jeg har set hele dagen,’ skriver brugeren chelsssm eksempelvis til et billede.

‘Det er den mest bedårende ting, jeg nogensinde har set,’ skriver b_victoryy til et andet billede.

Det er imidlertid ikke alle, der finder trenden lige nuttet. En del Twitter-brugere appellerer således til, at det kommer til at blive en kortvarig trend.

‘Kære forældre. Bare sig nej til #PumpkinButt. Det er ikke sødt. Resten af verden vil ikke se dit barns røv,’ skriver en britisk radiovært eksempelvis.

Moren Gina Fenton fra bloggen Extreme Mom har sågar skrevet et helt indlæg om, hvorfor hun mener, folk skal lade være med at male deres børns numser og lægge billeder af det på internettet.

‘Det er ikke sødt. Babyer er ikke tavler eller lærreder, for Himlens skyld. Vi maler ikke bare vores afkom for vores egen underholdnings skyld,’ skriver hun og fortsætter:

‘Endnu værre er det, at de ydmygende billeder ryger på nettet, så alle kan kopiere dem i al evighed. Snart vil lille ‘Pumpkin Butt’ vokse sig til et barn med følelser, som er i stand til at have egne tanker - og vil sandsynligvis foragte kunstneren. Godt gået, mor.’