Da Maria Brøndal tilbage i 2012 sad og spillede skydespillet Call Of Duty på sin Playstation, så var fjendtlige kugler ikke det eneste, hun blev ramt af. Amor kom nemlig forbi og ramte plet med sin pil.

»Vi faldt for hinanden i et skydespil igennem et headset. Jeg føler mig utrolig heldig over, at jeg lige besluttede mig for tænde for min Playstation den dag,« siger Maria, som dengang boede i Kolding.

Den dag tilbage i oktober 2012, da Maria var 17 år gammel, kom hun tilfældigvis ind i et dansk forum i Call Of Duty. Og her mødte hun den dengang 26-årige Lennart Junckerfelt fra Aabenraa, der i dag er hendes kæreste og far til deres fælles søn.

Selvom forummet var fuld af danske drenge, og Maria var en af de eneste piger, så var der alligevel noget særligt over Lennart, siger Maria.

»Mange af de andre drenge var meget frembrusende, fordi der er så få piger, og nu havde de en at tale med. Men Lennart var mere i baggrunden, mere høflig og nede på jorden. Det kunne jeg godt lide. Så vi talte en del sammen og endte med at blive venner på Playstation,« siger hun.

De to begyndte at tale mere og mere sammen over headsettet. Tiden gik, og den venskabelige snak blev til mere dybdegående interesse for hinanden. Der var en god kemi mellem de to. Noget var anderledes.

Tilbage i 2013, hvor Maria og Lennart mødte hinanden igennem et headset
Tilbage i 2013, hvor Maria og Lennart mødte hinanden igennem et headset Foto: Privatfoto
Vis mere

Både Maria, der i dag er 25 år, og Lennart, i dag på 31 år, boede dengang begge hjemme hos deres forældre. Maria i Kolding og Lennart i Aabenraa. Men da de to havde talt sammen i et halvt års tid, så besluttede Maria sig for at tage næste skridt. Det skulle ikke bare være snak over Call Of Duty mere.

En dag da hendes forældre var ude af huset inviterede hun Lennart på besøg. Det var første gang, de to skulle se hinanden ansigt til ansigt.

»Jeg havde faktisk overhovedet ikke regnet med, at han ville komme forbi. Men da han skrev, at det kunne han godt, så blev jeg nervøs. Hvad nu hvis han ikke kunne lide det, han så?« siger Maria.

Men Lennart kunne tilsyneladende lide, hvad han så. Mødet endte nemlig med, at de to sad til langt ud på natten og talte og spillede Call Of Duty. Næste dag tog Lennart tidligt hjem, og Maria spekulerede som en gal over, om hun skulle være bekymret over det.

Men ikke mange dage efter deres første møde skulle Maria til Roskilde for at besøge en veninde. Og da hun ankom med toget til Roskilde, fik hun sig noget af et chok.

For på perronen stod hendes veninde og ventede. Men hun havde noget i hånden. Noget der var til Maria.

»Min veninde stod med roser i hånden. Jeg anede ikke hvorfor. Men det viste sig, at Lennart havde købt dem og bedt min veninde aflevere dem til mig. Jeg blev så glad. Kort tid efter fik jeg en besked fra Lennart, der spurgte, om jeg ville være kærester,« siger Maria.

Det ville Maria gerne. Hun var helt oppe at køre. Og de næste måneder var fantastiske, beskriver de to. De blev nemlig gladere og gladere for hinanden.

Maria og Andreas elsker hinanden
Maria og Andreas elsker hinanden
Vis mere

I maj 2014 flyttede de således sammen. Det var en stor forandring for dem pludselig at bo sammen og ikke blot være weekendkærester længere. Men det var det hele værd. Maria blev igen og igen bekræftet i, at Lennart var den helt rigtige.

Den 11. juli 2016 fik de deres første barn. Det var sønnen Andreas.

Maria, Lennart og deres søn Andreas
Maria, Lennart og deres søn Andreas Foto: Privatfoto
Vis mere

»For hver dag der går, bliver jeg bare bekræftet i, at Lennart er verdens bedste far og en rigtig god kæreste. Jeg kunne ikke være mere lykkelig, end jeg er nu. Vi har det så godt, og alt fungerer bare,« siger Maria.

Hun husker stadig klart, hvad det var, hun forelskede sig i ved Lennart midt på slagmarken i Call Of Duty – igennem headsettet.

»Modsætninger mødes. Jeg er den type, der har mange bolde i luften, og Lennart er helt rolig og altid nede på jorden. Jeg elsker, at han kan få mig til at slappe af og tage en dybere indånding en gang imellem,« siger hun.

I dag bruger parret ikke meget tid på Call Of Duty. Det har de slet ikke tid til længere med barn, arbejde og hus.

Og selvom Call Of Duty eller andre skydespil ikke umiddelbart ligner en datingside eller der, hvor man møder sin fremtidige partner, så har Maria alligevel et godt råd.

»Hvis man møder en person, man synes om i et online spil, så skal man bare hoppe ud i det. Man skal følge sin mavefornemmelse, hvis man finder en, man taler godt med. I år har jeg og Lennart været sammen i fire år, vi har en søn, og vi er flyttet sammen. Det er jo helt vildt, hvis man tænker på måden, vi mødte hinanden på,« afslutter hun.

Udover at have mødt hinanden, så har Maria og Lennart også fået mange nye, gode venner igennem spillet.

Den lille familie på tre
Den lille familie på tre Foto: Privatfoto
Vis mere

Andreas sammen med sin far, Lennart
Andreas sammen med sin far, Lennart Foto: Privatfoto
Vis mere

Andreas sammen med sin mor, Maria
Andreas sammen med sin mor, Maria Foto: Privatfoto
Vis mere

Andreas kommer måske også til at finde sin kæreste med et headset på
Andreas kommer måske også til at finde sin kæreste med et headset på Foto: Privatfoto
Vis mere