Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Konkurrencebetingelser for B.T.

Konkurrencen afholdes af B.T., Pilestræde 34, 1112 København K, CVR-nr.: 29 20 73 13

Du kan deltage, hvis du er fyldt 18 år, dog kan ansatte i Berlingske Media og medlemmer af deres husstande ikke deltage. Konkurrencen afholdes i Danmark og har du spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at skrive til os på info@bt.dk

B.T. reserverer sig retten til under rimelige omstændigheder at aflyse konkurrence(rne) på et hvilket som helst tidspunkt uden derved at pådrage sig nogen form for ansvar. Nærværende regler kan til enhver tid ændres uden forudgående varsel. Disse konkurrencer er på ingen måde sponsoreret af, støttet, administreret af eller associeret med Facebook eller Instagram. Facebook og Instagram har intet ansvar for elementer i denne konkurrence.

Behandling af personoplysninger:
I vores cookie-og-privatlivspolitik: www.berlingskemedia.dk/cookie-og-privatlivspolitik kan du læse mere om tredjeparter og hvordan du tilbagetrækker dit samtykke.

Hvad kan du vinde?
Når du deltager i konkurrencen, er du med i lodtrækningen om 2 B.T. abonnementer (digital adang hele ugen og avisen leveret hver lørdag)

Konkurrencen løber fra den 10. nov – 16. nov. 2021

Sådan deltager du i konkurrencen:
Du deltager ved at svare på spørgsmålene i quizen.

Sådan udtrækkes vinderne:
Der udtrækkes 2 tilfældige vindere. Vinderen kontaktes af en B.T.-medarbejder via e-mail.
Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Præmien har en værdi på ca. 1.089 kr. Kan vi ikke komme i kontakt med vinderen af præmien, trækkes en ny vinder dagen efter.