'De unge mødre'-deltageren vil igen under kniven efter sit imponerende vægttab.

Camilla Framnes-Larsen har været meget igennem i ‘De unge mødre’, hvor hendes krop især har været en gennemgående tema i de mange sæsoner, hun har medvirket i reportageserien. Men i de seneste år har hun for alvor knækket koden og gennemgået et imponerende vægttab.

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes efter VILDT vægttab: Sådan har jeg tabt mig

Det har dog kastet nogle andre problemer af sig, og den unge mor er stadig ikke helt tilfreds med sin krop. Blandt andet lagde hun sig sidste år under kniven for at få et sæt nye bryster, og nu kæmper hun så for at få en ny operation. Det får tv-seerne lov til at se i tirsdagens afsnit af ‘De unge mødre’.

– Udseendet har altid betydet noget, men i takt med at jeg har tabt så mange kilo, så synes jeg, at mit udseende nu betyder mere, og det giver noget for mig rent personligt og selvtillidsmæssigt, fortæller Camilla Framnes i afsnittet.

SE BILLEDERNE: Så flotte er Camilla Framnes’ nye bryster

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes: Jeg har glemt mit første bryllup

Herunder kan du se, hvad hun gerne vil have lavet, inden du kan se et helt nyt afsnit af ‘De unge mødre’ på tirsdag klokken 20:00 på Kanal 4 eller allerede nu på DPlay:

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Camilla Framnes-Larsen udgiver ny bog

LÆS OGSÅ: Ung mor taler ud om dramatisk lynfødsel: Jeg mistede meget blod

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.dk.

Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.