Myka Meier, der afholder kursus i dating, fortæller, at der er ét spørgsmål, som man skal undlade at stille på første date. Et spørgsmål, de fleste stiller deres date.

"Hvor er du opvokset?", "Hvor mange søskende har du?" og "Hvor vil du gerne rejse hen, næste gang du har mulighed for det?".

Der er mange mulige spørgsmål på første date, men særlig ét bør du afholde dig fra at stille, skriver Cosmopolitan.

Myka Meier, der er grundlægger af den amerikanske skole 'Beaumont Etiquette', hvor de lærer om gode manerer, fortæller, at spørgsmålet "Hvad laver du til hverdag" er dybt upassende.

På skolen driver Myka Meier blandt andet nogle datingkurser, og herfra har hun erfaret, at både mænd og kvinder er trætte af det spørgsmål. De mener nemlig, at det svarer til at spørge om, hvor mange penge man tjener, eller hvor veluddannet man er.

- I opstartsfasen hander det om at finde ud af mere om datens personlighed og finde en form for kemi, siger Myka Meier til Cosmopolitan.

Hun mener derfor, man på første date eller i de første samtaler på nettet skal spørge ind til hinandens interesser ved at spørge, hvad den anden laver i weekenden.

Hvis du spørger, hvad din date laver til hverdag, kan du ifølge Myka Meier med stor sandsynlighed risikere, at samtalen går i stå.