Tinder, Happn, Dating.dk og andre dating apps er normalt dér, man finder kærligheden online. Men i vinter stod Debora og manglede en symaskine og gik derfor på DBA, hvor hun fandt en person, som ville sælge sin.

»Jeg havde forestillet mig, at sælger var en gammel mand, men da jeg mødte op på adressen, stod der en mand på omkring min alder, og jeg synes bare, han var lækker,« forklarer Debora til DBA Guide.

Hun blev inviteret indenfor på kaffe, og efterfølgende tilbød sælgeren at køre hende til bussen.

»Vi havde den vildeste kemi, som gjorde mig helt høj på energi. Ja, jeg havde faktisk fået så meget energi, at jeg endte med at gå hele vejen hjem.«

Efter mødet skrev de to turtleduer sammen, beskeder blev til dates, og nu ses de hver dag. Debora havde ikke ventet, at et symaskinekøb på DBA ville føre til et forhold.

»Folk synes, det er skide skægt, når vi fortæller, at vi har mødtes på DBA. Det kræver altid en uddybning.«

Ifølge en undersøgelse, fortaget af Radius på vegne af DBA, har én ud af 20 svaret, at de har fået en ven eller kæreste gennem DBA, og det overrasker 58-årige sexolog Joan Ørting:

»5 procent af de adspurgte i undersøgelsen svarer ja - det er da mange mennesker! Det synes jeg lyder helt fantastisk. Det giver også god mening, for ofte mødes man jo og handler i døren hos hinanden, og sådan kan man hurtigt finde ud af lidt mere om hinanden.« siger hun til DBA Guide.

Portræt af Joan Ørting i hendes klinik, Villa Wilders på Christianshavn. Joan fylder i dag (26/03/15) 55 år, hun er en af Danmarks første og førende sexologer.
Portræt af Joan Ørting i hendes klinik, Villa Wilders på Christianshavn. Joan fylder i dag (26/03/15) 55 år, hun er en af Danmarks første og førende sexologer. Foto: Simon Skipper
Vis mere

Men Debora er ikke den eneste, der er kommet afsted med mere end en handel fra DBA. Joan Ørting fik en ny veninde, da hun engang ville bytte sin lejlighed på DBA, og giver en forklaring på, hvordan sådan et møde kan føre til venskab og forhold:

»Det kan skabe en hel enorm glæde, når man endelig finder det menneske, der sælger dét, man har været på udkig efter. Og omvendt er sælger måske taknemmelig for at få solgt sin ting.«