VENSTRE SIDE

Dagens citat:
'' Mængden af beskeder fra folk, der mener, at man er 'en dum muslim so' eller værre, fordi man overhovedet kan overveje at stole på en mand der hedder Ali, er hel vild! Dét er skræmmende...
Konservatives politiske ordfører Mette Abilgaard har efter indsamlingen til Ali Parnian, der fik sit bageri smadret, modtaget mange grimme beskeder fra folk. På Twitter.

Statsministeren:
Fil: 12187 stats 270118.pdf

Astrups Lørdagsbrok
Rubrik: Stop med dit sundhedsgakgak
Link: http://edit.berlingskemedia.net/node/57325411/edit

HØJRE SIDE

Det mener de andre aviser 1:
Avis: Jyllands Posten
Rubrik: Peberspray
Brødtekst: Regeringen vil gøre det lovligt at bruge peberspray i eget hjem. (…)Mange undrer sig over forslaget set i lyset af, at antallet af hjemmerøverier ikke er stigende, men tværtimod kraftigt faldende. (…) Så hvorfor peberspray og hvorfor nu? Fordi statistikkerne ændrer ikke ved, at mange borgere føler sig mere og mere utrygge.

Det mener de andre aviser 2:
Avis: Kristeligt Dagblad
Rubrik: Nødvendig støtte
Brødtekst: Nogle politikere har den opfattelse, at vi i Danmark vil få en underskov af spændende medier til at blomstre frem, hvis mediestøtten fordeles på en masse små nye digitale initiativer. Men se kort på historien. Medier har så svært ved at finde en læserskare, der vedholdende vil betale, at det har vist sig næsten umuligt at etablere nye bæredygtige private medier.

Avislogoer her: V:/BT/Faste fotos/Debat/Avis-logoer

Afstemning:
Krammer du fra højre eller venstre side?
34 % Højre
32 % Venstre
34 % Kommer an på situationen

557 stemmer på bt.dk

Facebook-kommentarer:

Krammer få
Lis Møller Pedersen
Jeg krammer meget få, kun dem jeg virkelig godt kan lide, og jeg krammer altid til venstre.

Nikker skaller
Thomas Ibsen
Det værste er; når man ikke er enige om, hvilken side der skal krammes fra og ender med at nikke f.eks. svigermor en skalle.

Kan jo ske
Maria Kristensen
Det kan jo ske. I sådanne tilfælde vælger jeg at prioritere et godt tilløb, så svigermor føler kærligheden.

Giver hånd
Peter Gorm
Håndtryk er vejen frem.

Stop det
Ella Maj Brit Jensen
Aj, det krammeri har taget overhånd. Gud fri os for fremmede menneskers krammeri.

Tredje mulighed
Majken Doris Andersen
Jeg krammer bagfra.

Debatindlæg af Magnus M. Sæbye, Greve, formand for Radikal Ungdom Sydkysten, medlem af Radikal Ungdoms hovedbestyrelse (Foto vedhæftet)

Rubrik: Anne Mee blev myrdet af sine egne
Link: http://edit.berlingskemedia.net/node/57325976/edit

Kort debatindlæg - Lasse Danielsen (foto vedhæftet)

Rubrik: Kundeplejen er gået amok

Af: Lasse Danielsen, IT-konsulent , 55 år, Helsingør

Brødtekst: ‘God dag’, ‘god aften’ ‘god weekend’ har taget overhånd, og alle forretninger føler sig åbenbart forpligtiget til at være med på den lumre, amerikaniserede og påtagede ‘kundepleje’, som et eller andet smart marketingfirma har fundet på.
Ligegyldigt hvor man handler, blander forretningen sig i ens dag. Det bør den ikke. Når jeg handler en agurk eller andet, bør forretningen ikke kommentere min hverdag, som de ikke ved noget som helst om overhovedet. Har jeg en lortedag, vil jeg gerne have den for mig selv og ikke høre på en fuldstændig automatiseret og ligeglad 17-årig Netto-medarbejder eller hvilken som helst medarbejder sig 'god dag' for 1.000 gang den dag. Endnu værre er, når de siger: »Hav en fortsat god dag,« som forudsætter, at min dag har været god indtil nu.
Forretninger bør overhovedet ikke blande sig i kundernes dag, men blot sige 'hej' eller slet ingenting. Hvad siger man til sine venner? Ikke 'god dag' ihvertfald, men måske 'hej' eller 'ses' eller noget i den stil.
Man kan selvfølgeligt også bare ignorere det, men det er også uhøfligt. Personligt mener jeg ikke, at forretningerne vinder noget ved at tvinge de ansatte til at sige 'god dag', som de får vredet armen om på ryggen for at sige. Det er latterligt, og efter min mening skaber det ikke bedre eller mere trofaste kunder, men ofte irriterede kunder. Så forretninger, kom videre og slip det amerikaniserede pladder, kan I ikke se, at de generelt er til grin derovre? Se bare, Oprah som præsident. My good.