Dagens citat:

'' Måske politikerne med Lars Løkke Rasmussen i spidsen skulle kaste et blik i historiebøgerne og besinde sig på, at det formentlig kommer til at gå med syrerne som med de bosniske flygtninge i 1990erne: De er kommet for at blive
Adam Holm, journalist og historiker, på b.dk

Statsministeren:

Fil: 12166 stats 060118.pdf

Astrups Lørdagsbrok
Rubrik: Nej, du skal ikke tude over fotovognene
Link: http://edit.berlingskemedia.net/node/56868858/edit

HØJRE SIDE

Det mener de andre aviser 1:
Avis: Weekendavisen
Rubrik: Daxit?
Brødtekst: I 2018 vil det vise sig, hvordan briterne vil forlade Den Europæiske Union. Det må også være sandhedens time for de danske EU-modstandere, der siden 1972 har stemt nej til alt, der har haft at gøre med det europæiske samarbejde. Skal vi følge briterne ud af Unionen med de meget store konsekvenser, det vil have? Eller bare fortsætte maskeraden?

Det mener de andre aviser 2:
Avis: Berlingske
Rubrik: Kampen om atomknappen
Brødtekst: Der skal simpelthen stilles betingelser til Nordkorea om at opgive atomvåben. Og sanktionerne skal opretholdes, indtil det internationale samfund stoler på, at Nordkorea har begrebet situationens alvor. Ellers står vi i en ny lignende situation om kort tid.

Avislogoer her: V:/BT/Faste fotos/Debat/Avis-logoer

Afstemning:
Spørgsmål: Hvor ofte spiser du æg og bacon til morgenmad?
10 % Hver dag
25 % Hver uge
43 % Hver måned
22 % Aldrig

10.473 stemmer på bt.dk

facebook-kommentarer:

Har tabt mig
Solveig Clark
Det er rigtigt, at man kan tabe sig, når man spiser æg og bacon om morgenen - har selv tabt otte kilo på seks måneder. Men det er ikke nok med æg og bacon. For hvis man stadig spiser kulhydrater i store mængder, som de fleste af os gør, så går det helt galt.

Spiser det ofte
Pia Caira
Jep, jeg har skippet sukker, kartofler, ris, pasta og brød, men spiser æg og bacon tit.

Noget rod
Kristian Dannevang
Jeg stoler ikke på forskere. Æg er farlige, æg er ikke farlige, æggehvide er farligt, æggehvide er ikke farligt osv. osv. Og sådan har det været siden midt halvfjerserne.

Drop myterne
Jonas Steen
Nu bliver man skam fed af både protein, kulhydrater og fedt, så længe man får et tilpas stort kalorieoverskud. Så drop myterne om, at det er kulhydrat, der feder. Jeg taber mig fint ved at få +350 gram kulhydrater dagligt.

Husk lidt grønt
Henrik Sørensen
Protein og fedtrig morgenmad frem for kulhydratrig morgenmad. Ikke noget med diæter og kure - det holder ikke. Kød og nødder er mindst ligeså godt. Og husk lidt grønt til.

Klumme af sognepræst Marie Høgh
Rubrik: Lykken er blevet en tyran
Link: http://edit.berlingskemedia.net/node/56890986/edit