Et gammelt udtryk hedder, at 'Mænd er fra Mars og kvinder er fra Venus'. For der ér stor forskel på de to køn, og derfor mange misforståelser de to imellem.

Derfor kan det være smart og spare mange konflikter, hvis man nogle gange lige stopper op, og prøver at forstå, hvorfor folk gør, som de gør. Her har vi samlet reaktioner fra en flok mænd, som fortæller, hvad de er trætte af, at kvinder altid misforstå.

Deres eksempler er taget fra en Reddit-tråd.

'Hvad bliver du frustreret over, at det modsatte køn ikke ikke forstår om dit eget køn'?:

1: 'At når jeg klør mig i, eller justerer på, skridtet, er det ikke for at tilfredstille mig selv'.

2: 'Hvis jeg ikke får erektion, betyder det ikke, at jeg ikke vil have sex. Og vice versa'.

3: 'Fyre kan også lide komplimenter. For mig personligt er der så få med så lange mellemrum, der betød så meget for mig, at jeg stadig kan huske individuelle komplimenter fra år tilbage'.

4: 'Du plukker ikke gulerødder. Det er et handjob.'

5: 'Når jeg mobber min ven, er det ikke fordi, jeg hader ham. Jeg siger bare hej.'

6: 'Jeg holder ikke døren for dig, fordi jeg er det mindste interesseret i dig. Jeg holder den, fordi jeg selv hader, når folk slipper den i ansigtet på mig'.

7: 'Jeg er ikke pædofil, bare fordi jeg sidder på en bænk i parken og kigger på børn. Jeg sørger for, at min søn ikke kommer til skade'.

8: 'Jeg kan sætte mig ind i, hvorfor du tror det, men bare fordi jeg er snakkesagelig over for dig, betyder det IKKE, at jeg flirter'.