Gør som tusindvis af andre kvinder. Få et overbliksbillede af hele din sundhed her.

Praler dine veninder af deres sunde livsstil?  Sundhed bliver ofte uløseligt forbundet med vægt. Men sundhed er meget mere end det. Den afhænger også af dine vaner omkring kost, alkohol motion, søvn og i det hele taget dit mentale velvære.

Reloads gratis sundhedstest kommer rundt om det hele - tag testen nu

De typiske sundhedstests på nettet og i dameblade berører et enkelt af områderne, uden at gå i dybden med det. Danske Reload har lavet en sundhedstest udviklet af række eksperter inden for bl.a. træning, kost, søvn og mentalt velvære.

I modsætning til mange andre tests, bygger den ikke på løse internetsøgninger og holdninger, men derimod på veldokumenteret videnskab. Når man skal have et indblik i egen sundhed ud fra en
helhedsorinteret tilgang, kræver det en række forskellige spørgsmål, men testen kan tages på ca. 10 min.

Når du har fået dine testresultater, får du konkrete råd til, hvordan du bliver sundere. Hvis du vil, kan du melde dig ind i Reload og få skræddersyet hjælp til at nå dine mål. Det koster fra 99 kr. om måneden.

Hvor sund er du? Tag sundhedstesten fra Reload nu

Har hjulpet over 12.000 danskere
De seneste fem år har over 12.000 danskere fået en sundere livsstil ved at starte med sundhedstesten. Sundhedskonceptet er oprindeligt udviklet til virksomheder og deres medarbejdere under navnet LifeGuard Health. Al den viden, der er akkumuleret over de sidste 7 år, er nu tilgængelig for alle med Reload.

Gør som tusindvis af andre danskere: Tag sundhedstesten her

Dette indhold er produceret i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet med udarbejdelsen og publiceringen at gøre.

Andre læser også