Er du træt af briller eller kontaktlinser? En enkel operation hos to af landets mest erfarne øjenlæger kan give dig et skarpt syn igen.

Forestil dig, at du igen kan se helt uden briller eller kontaktlinser. Uanset om du er langsynet, nærsynet, har bygningsfejl eller er ramt af alderssyn, er det muligt at slippe helt af med synshjælpemidler med en synskorrigerende behandling.

Er du mellem 18 og 45 år, kan du sandsynligvis blive behandlet med en øjenlaser. Er du over 45 år, bliver du brillefri efter en linseudskiftning.

Er du egnet til en synskorrigerende operation? Bestil tid til gratis forundersøgelse hos Øjenklinikken Hørsholm – brug kontaktformularen her
Normalpris: 950 kroner.

Stor erfaring
I Øjenklinikken Hørsholm bliver du undersøgt og behandlet af øjenlæger med speciale inden for synskirurgi. Stefan Klauber og Henrik Bom Olesen er to af landets mest erfarne øjenlæger, og tilsammen har de udført mere end 60.000 synskorrigerende operationer.

Øjenlægen, som undersøger og godkender til behandling, er også den øjenlæge, du møder til selve operationen, og som følger dig hele vejen frem til den afsluttende kontrol.

Øjenklinikken Hørsholm tilbyder en lang række behandlinger, herunder:

  • Tre forskellige øjenlasermetoder.
  • Linseoperation med flerstyrkelinser.
  • Operationer af grå stær.
  • Undersøgelse af dit barns syn.

Der er en afslappet stemning i klinikken, som altid afsætter god til alle typer af konsultationer. Det er nemlig vigtigt, at du bliver helt afklaret og ikke sidder tilbage med ubesvarede spørgsmål.

Martin Olgenkær
Martin Olgenkær
Vis mere

Martin fik perfekt syn
Martin Olgenkær er en af dem, der har fået lavet en øjenlaser hos Øjenklinikken Hørsholm. Han fortæller:

»Valget faldt på dem, fordi de virkede mest kompetente og gav mig den bedste service og så tilbyder de den type øjenlaser, SmartSight, jeg helst ville have. Det hele gik, som jeg havde fået forklaret og jeg har haft et perfekt syn siden første dag.«

Skal dine øjne have den bedste behandling? Udfyld kontaktformularen her

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.

Andre læser også