Spar turen i fitnesscenteret med et løbebånd, der kan foldes sammen.

Er du en af dem, der kæmper med at komme ned i fitnesscenteret? Det ville være så meget nemmere, hvis du bare havde maskinerne derhjemme. Og de behøver ikke fylde hele stuen. De her løbebånd, der kan foldes sammen, har taget Norge med storm.

Se udvalget af de smarte, foldbare løbebånd her
Spar 15 % med rabatkoden BT15
Mulighed for delbetaling

Der er flere modeller at vælge imellem. Hvis du vil holde formen ved lige ved at gå, skal du vælge A1 Pro. Vil du derimod løbe en tur hjemme i stuen, bør du kigge på X21 eller R2 Pro

Testvinderen: WalkingPad X21
Det norske medie Tek.no har kåret WalkingPad X21 som det bedste foldbare løbebånd. Det har en topfart på 12 kilometer i timen, og når det er foldet sammen, er det kun 15 centimeter tykt. Løbebåndet er også udstyret med hjul, så du kan nemt rulle det under sengen eller stille det diskret op mod væggen.

Normalpris: 7.890 kroner
Din pris med rabatkoden BT15: 6.706,15 kroner
Mulighed for delbetaling

Køb WalkingPad X21 her

Bestselleren: WalkingPad R2 Pro
En tidligere testvinder hos Tek.no, før den nye model (X21). Den kan også foldes sammen, og så er den lidt billigere end topmodellen.

Normalpris: 7.090 kroner
Din pris med rabatkoden BT15: 6.026,50 kroner
Mulighed for delbetaling

Køb WalkingPad R2 Pro her


Gåbåndet: WalkingPad A1 Pro
Til dig, der vil gå en tur uden at forlade hjemmet. Det er meget enkelt at bruge, og båndet registrerer endda dit tempo for at justere tempoet automatisk. Det kan selvfølgelig også foldes sammen, så det ikke optager plads, når du er færdig.

Normalpris: 4.499 kroner
Din pris med rabatkoden BT15: 3.824,50
Mulighed for delbetaling

Køb WalkingPad A1 Pro her

Den foldbare romaskine: RowingPad Pro
En romaskine er en af de mest effektive maskiner i fitnesscenteret. Den har bare den kæmpe ulempe, at den fylder meget; normalt i hvert fald. RowingPad Pro er noget så sjældent som en foldbar romaskine med hjul. Når du er færdig med træningen, kan du derfor folde den sammen så let som ingenting og køre den væk.

Det norske medie Tek.no anbefaler den kompakte romaskine, og giver den en samlet bedømmelse på 7,5 ud af 10.

Normalpris: 6.490 kroner
Din pris med rabatkoden BT15: 5.516,50 kroner
Mulighed for delbetaling

Køb RowingPad Pro her

Dette indhold er produceret i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet med udarbejdelsen og publiceringen at gøre.

Andre læser også