Der er mange gode grunde til at få en personlig coach - og det er ikke kun forbeholdt de rige og berømte.

Der er ikke noget at sige til, hvis du har svært ved at holde motivationen gennem en livsstilsændring. Uanset om du vil tabe dig, stramme kroppen op eller øge din muskelmasse kan det være svært at bevare gejsten indtil resultaterne begynder at komme. En personlig coach hos Reload kan støtte og vejlede dig gennem det hele, og her er seks gode grunde til, at en coach er pengene værd.

Få en personlig coach hos Reload for kun 395 kr. om måneden

Med et abonnement til Reload får du adgang til et sundheds og velværeunivers med masser af øvelser, opskrifter, guides og meget andet.

1. Hvad er en vægtcoach?
En personlig coach med erfaring i træning kan støtte dig i dine kropslige mål. Og det behøver overhovedet ikke være begrænset til vægttab.

Selvom du ikke ønsker at tabe dig, kan du sagtens have et ønske om at stramme kroppen op.

Måske har du brug for meget støtte og helt faste planer. Måske savner du bare inspiration til nye træningsmetoder eller kostplaner. Maden er nemlig en essentiel del af det at få større muskler. Kostplaner kan derfor være en god løsning, hvis du drømmer om en mere markeret krop.

Du kan gennem en personlig coach få tilrettelagte planer for din træning og kost. Derudover giver sundhedsuniverset adgang til en masse trænings- og øvelsesvideoer, som både kan følges slavisk eller blot give inspiration. Du får også adgang til færdige opskrifter, der både er lette og nærende.

Få en coach og adgang til kostplaner og øvelsesvideoer nu

2. Mere end bare en vægtcoach
Mange forbinder coaches med et snævert fokus på træning og kropslig forbedring. Men hos Reload får du mere end det. En coach kan hjælpe med at give en bedre livskvalitet, men det kræver opmærksom på mange aspekter af livet, og alt hvad det indebærer. Det mentale helbred er nemlig stærkt forbundet til det fysiske. Krop og sind hænger uløseligt sammen

Med en coach hos Reload kan du bl.a. få hjælp til:

  • Håndtering af stress
  • Bedre søvn
  • Stykre din trivsel
  • Mindfulness
  • Vaneændringer
  • Optimal kost og ernæring

Få en coach, der kommer hele vejen rundt her

3. Et anderledes fællesskab
Vi har alle behov for at være en del af fællesskaber. Selvom en coach er yderst relevant at have kontakt til, hvis du ønsker at ændre eller forbedre noget, kan værdien i at være en del af et større fællesskab næppe overvurderes.

Reload fokuserer på at skabe rum, hvor mennesker er en del af noget. Gennem virtuel træning kan du på dine præmisser få bevæget kroppen sammen med andre, der deler dine mål. Der findes også virtuelle yoga sessions, hvor der er mere fokus på roen og dybden.

At møde andre i en selvudviklingsproces behøver ikke kun foregå gennem bevægelse. Det kan også være gennem inspirerende foredrag og givende events, som også er en del af Reload-universet.

Meld dig ind i fællesskabet nu

4. Det rette match
Der findes mange forskellige typer af coaches med mange forskellige baggrunde. Hos Reload er der kun coaches med den uddannelsesmæssige baggrund i orden - f.eks. bachelor og kandidatgrader i idræt, fysiologi og ernæring.

Takket være det store netværk af coaches, bliver du altid vejledt ud fra den nyeste viden

Få din egen coach for kun 395 kr. om måneden

5. Hjælpen er lige ved hånden
Når du er i et forløb med en coach, er det en stor fordel, at du også selv kan holde øje med dine fremskridt. Det sørger Reload for, at du kan direkte på din mobil, hvor alle informationer omkring din udvikling altid er tilgængelige – det er en god måde at holde motivationen oppe og kommer du i tvivl om noget, kan du altid skrive til din coach via den digitale platform.

6. Det bliver lettere at ændre vaner
Du har sikkert nogle vaner, du drømmer om at ændre. Det kan være vanen med at springe træningen over, købe takeaway fordi det er nemmere eller stresse over jobbet. Lige meget hvad, det drejer sig om, vil en personlig coach hjælpe dig til selvhjælp gennem ændring af tankemønstre, motivation og samtale.  Vil du skabe vedvarende forandringer, kræver det ændrede vaner.

En coach hjælper dig til at ændre vaner. Få din egen for kun 395 kr. om måneden

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.

Andre læser også