Gik flyveturen ikke helt som planlagt, har du måske ret til erstatning. Tjek det gratis her.

Danskerne elsker at rejse i påsken, hvor der er travlhed i lufthavnene, men glæden ved en flyrejse kan hurtigt blive ødelagt: Flyet kan være forsinket, din bagage kan være kommet på afveje, flyet kan være overbooket, så du ikke kommer med, og meget andet. Måske kan du få erstatning fra flyselskabet eller refusion for rejsen, der aldrig blev til noget.

Kan du få erstatning? Tjek det gratis hos Flyhjælp

Reglerne for erstatning hos flyselskaber kan virke komplicerede, men frygt ej. Hos Flyhjælp sidder der eksperter klar til at håndtere din klage hele vejen. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde et digitalt skema. Flyhjælp tager sig af resten.

Du betaler kun, hvis du får erstatning
Eksperterne hos Flyhjælp tager sig af al kommunikation med flyselskabet og holder dig løbende opdateret undervejs. De kan hjælpe dig med sager, der ligger helt op til tre år tilbage i tiden, hvis du er fløjet fra eller til en dansk lufthavn. Du betaler maksimalt 30 procent af den udbetalte erstatning til Flyhjælp i de sager, der afgøres udenfor retten. Får du ingen erstatning, er hjælpen gratis.

Der er flere situationer, hvor du kan være berettiget til erstatning – Blandt andet:

  • Forsinket fly
  • Aflyst fly
  • Nægtet boarding
  • Ekstraudgifter
  • Misset mellemlanding

Kan du få erstatning? Tjek det gratis her 

Dette indhold er produceret i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet med udarbejdelsen og publiceringen at gøre.

Andre læser også