Tag på et uforglemmeligt krydstogt fra København til smukke Norge til priser hvor alle kan være med.

Har I endnu ikke planlagt den næste ferie, kommer her dagens bedste nyhed: som noget nyt sælger Sunweb krydstogter fra København til de velkendte lave priser. I kan for eksempel komme på et uforglemmeligt krydstogt til Norge fra 3.698 kroner per person.

Turen gennem de norske fjorde tager syv nætter. Fra København kommer I til den smukke norske by Hellesylt. Derfra går turen videre til Ålesund i det nordlige Norge og videre til Flåm, omgivet af vandfald og smukke dale. Tyske Kiel er næstsidste stop, inden det overdådige skib igen lægger til kaj i København.

Et topmoderne skib
I sejler med det topmoderne MSC Grandiosa med plads til over 6.000 gæster og 1.700 besætningsmedlemmer. Det 43 meter brede skib har hele 19 dæk med masser af underholdning for hele familien: vandland med tre rutsjebaner, overdækket pool, bowlingbaner, 4D-biograf, legeland og en promenade fyldt med butikker og barer for bare at lave nogle få nedslag.

Du kan komme med ombord på skibet i videoen herunder. Bare flyt din mus eller mobil for at kigge dig omkring:

Dette indhold er produceret i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet med udarbejdelsen og publiceringen at gøre.

Andre læser også