Oplev fodboldkampe på nogle af Europas mest legendariske stadions. Se overblikket her.

Vil du opleve den euforiske fodboldstemning på stadion, når Europas stærkeste hold tørner sammen? Sammen med Footballtravel.dk præsenterer vi vores bud på de 10 fedeste fodboldrejser i efterårsferien med 100 % gåsehudsgaranti.

El Clásico: Real Madrid mod FC Barcelona fra 6.995,- pr. person
El Clásico er allerede betegnet som et af verdens største opgør, men de seneste år har det haltet for FC Barcelona. I transfervinduet viste catalonierne muskler og hentede danske Andreas Christensen og Robert Lewandowski. Kan Xavi få stjernerne til at præstere mod Real Madrid, når de tørner sammen i Madrid? Sæt dig til rette og nyd showet fra to af verdens største klubber.
Se rejse til Real Madrid – FC Barcelona
Se alle fodboldrejser til Spanien (La Liga)

Le Classique: Paris Saint-Germain mod Marseille fra 5.495,- pr. person
Neymar. Mbappé. Messi. Stjerne efter stjerne. Trofæ på trofæ. Forelsk dig i stjernespillerne i Le Classique – et af Ligue 1s største opgør. PSG tager imod Marseille på hjemmebane i kærlighedens
by, Paris, og du er inviteret!
Se rejse til Paris Saint-Germain – Marseille
Se alle fodboldrejser til Frankrig (Ligue 1)Arsenal mod Manchester City fra 5.945,- pr. person
Artetas Arsenal-mandskab har fået en forrygende start på sæsonen, men kan de holde den norske maskine, Haaland, fra at finde vej til netmaskerne? Oplev topkampen på Emirates Stadium i London og brug ferien i den engelske hovedstad.
Se rejse til Arsenal – Manchester City
Se alle fodboldrejser til England (Premier League)

Liverpool mod Manchester City fra 6.895.- pr. person
Vil du opleve Premier Leagues topopgør nummer et de seneste år? Klopps Liverpool tager imod Guardiolas Manchester City, og der er lagt op til en målfest, når de offensive stjernespillere tørner sammen. Fortsætter Haaland målstimen eller bliver det Salah, der indtager hovedrollen?

Se rejse til Liverpool -  Manchester City
Se alle fodboldrejser til England (Premier League)

Liverpool -  West Ham fra 3.795,- pr. person
»Walk on, walk on. With hope in your heart. And you'll never walk alone«. Vi har 100 % gåsehudsgaranti, når Anfield blæser dig bagover med den ikoniske sang. West Ham United gæster Liverpool FC i et vaskeægte efterårsbrag. Find din plads på lægterne, før de er udsolgt!
Se rejse til Liverpool – West Ham
Se alle fodboldrejser til England (Premier League)

Manchester United mod Newcastle fra 2.745,- pr. person
Christian Eriksen har for alvor fået sparket United-karrieren i gang, og holdet har øjnene rettet mod toppen. Hjemme på Old Trafford får de Røde Djævle besøg af nyrige Newcastle. Oplev atmosfæren på det tætpakkede stadion med 70.000 medians.
Se rejse til Manchester United – Newcastle
Se alle fodboldrejser til England (Premier League)Tottenham mod Newcastle og Chelsea mod Manchester United fra 7.895,- pr. person
Hvis én kamp bare ikke er nok for fodboldelskeren, hvorfor så ikke se to fantastiske opgør på én weekend? Tag til London og tjek VM-formen hos den danske midtbaneduo, Højbjerg og Eriksen, i to stjernespækkede opgør. Denne tur vil du sent glemme!
Se rejse til Tottenham – Newcastle og Chelsea  – Manchester United
Se alle fodboldrejser til England (Premier League)

AS Roma mod Napoli fra 2.695,- pr. person
Rom har det hele. Pizza. Pasta. Paulo Dybala. Mærk stemningen på Stadio Olimpico, når Napoli besøger Jose Mourinhos tropper. Tip: Læg da lige vejen forbi Colosseum, før du tager til stadion.
Se rejse til AS Roma – Napoli
Se alle fodboldrejser til Italien (Serie A)

Juventus mod Empoli fra 1.895,- pr. person
Den gamle dame har handlet stort ind på transfermarkedet. Blandt andre er Angel Di Maria og Paul Pogba kommet til Torino. Vil du se stjernerne i aktion på Allianz Stadium, skal du slå til nu.
Se rejse til Juventus – Empoli
Se alle fodboldrejser til Italien (Serie A)Hamburger Stadtderby: St. Pauli mod HSV fra 4.995,- pr. person
Et af de mest kulte derbies blandt nogle af de mest kulte fans. FC St. Pauli tager hjemme på Millerntor-Stadion imod »storebroren«, Hamburger SV. Nyd en vaskeægte VIP-oplevelse, når du bliver placeret centralt på langsiden og har fri adgang i loungen til mad og drikke i mere end fire timer.
Se rejse til St. Pauli – HSV
Se alle fodboldrejser til Tyskland (Bundesligaen)

Footballtravel.dk fikser alt – undtagen resultatet
Det 100 % danskejede Footballtravel.dk har på mere end 14 år sendt flere  70.000 fodboldglade danskere ud i Europa for at se de største fodboldkampe. De arrangerer hele turen for dig – alt lige fra fly, overnatning og tilbyder de bedste pladser på stadion.Footballtravel.dk er officiel partner med flere af de største fodboldklubber og kan derfor tilbyde både 100 % kamp- og billetgaranti. Blandt andet er de Danmarks eneste officielle forhandler af Liverpool FC.

Bemærk, at priserne er inklusiv billet og hotel, men eksklusiv fly. Da prisen på billetter/fly/hotel er meget dynamiske, kan der være afvigelser på den faktiske pris og prisen skrevet her. Tjek altid Footballtravel.dk for aktuel pris.

Dette indhold er produceret i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet med udarbejdelsen og publiceringen at gøre.

Andre læser også