Det kan koste dig dyrt at have pengene stående i banken. Her er den nemme vej til at få din opsparing til at vokse.

Stort set alle banker har indført negative renter, og beløbsgrænsen bliver lavere og lavere. Det betyder, at det koster dig penge at have din opsparing stående i banken. Men du kan få pengene til at vokse uden at være investeringsekspert.

Den danske investeringsplatform Nord Investments har historisk givet et årligt afkast på 4,8 % med laveste risiko.

En opgørelse, som Finans.dk har lavet viser, at Nord Investments er den fuldautomatiske investeringsplatform, der gav det højeste afkast i 2021.

Få en gratis investeringsplan hos Nord Investments nu

Når du investerer gennem Nord Investments, bliver dine penge hele tiden investeret der, hvor data viser, at chancerne for at få et afkast er størst. På den måde slipper du for at skulle holde øje med markederne i tide og utide og selv finde ud af, hvornår det er det rigtige tidspunkt at købe eller sælge. Gebyret for det hele er mellem 0,60 og 0,80 %.

Tjente 1.865 kroner på to måneder
Sara Nestén er en af de mange danskere, der investerer gennem Nord Investments. Hun startede med 50.000 og overfører 2.000 kroner til sin investeringskonto hver måned. Egentlig er det en platform til langsigtede investorer, men fra oktober til december sidste år tjente hun 1.865 kroner på det – alt sammen penge hun ellers skulle have betalt negative renter af at have stående i banken.

»Jeg går ikke super meget op i investeringer i den forstand, at jeg vil bruge tid på det og sætte mig ind i en masse ting. Så den her løsning passer mig godt, fordi det ikke kræver ret meget af mig«, har Sara Nestén tidligere fortalt B. T.

Hvordan bør du investere? Få en gratis investeringsplan hos Nord Investments

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.

Andre læser også