Eksperter fortæller dig hvilke aktier, der er værd at købe og sælge. Følg deres råd og få et godt afkast på din investering.

Højt at flyve, dybt at falde. Sådan er det også på aktiemarkedet, og det kan være ualmindeligt svært at gennemskue hvis du ikke konstant følger med. Det behøver dog ikke ødelægge din nattesøvn, for du kan løbende få råd fra de rutinerede eksperter hos Økonomisk Ugebrev.

Tilmeld dig Økonomisk Ugebrev Trader og få de gode råd på mail eller SMS for kun 9 kr.

Eksperterne slår historisk set markedet. I 2020 var afkastet hele 44%. Havde du investeret 50.000 kr. ville du have fået 22.000 kr. i afkast.

»Økonomisk Ugebrev Trader henvender sig til almindelige investorer, der gerne vil i gang med at investere i danske aktier og certifikater. Vi tager dig i hånden og forsøger at sikre, at du ikke kommer galt afsted med kæmpetab. Vi har analyseret danske aktier i mere end 25 år, og vi kender selskaberne og deres topledelser på kryds og tværs,« forklarer Morten W. Langer, der er chefredaktør og analytiker hos Økonomisk Ugebrev.

Alene i år har de gode råd fra Økonomisk Ugebrev Trader resulteret i følgende afkast:

  • Bavarian Nordic solgt med et afkast på 48%
  • Sydbank solgt med et afkast på 30%
  • SAS solgt med et afkast på 22%

Prøv Økonomisk Ugebrev Trader nu for 9 kr.

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.