Hvert år går danskerne glip af milliarder i skattefradrag. Er du en af dem? Tjek det her.

11 mia. kr. Så mange penge går danskerne hvert år glip af i skattefradrag, viste en analyse fra Epinion i 2016.  Mange skattefradrag og størrelsen på dem varierer fra person til person, og de mange rubrikker på årsopgørelsen kan være både overvældende og forvirrende. Det gode er, at du ikke længere behøver gå til en revisor for at tjekke, om du har fået alle de fradrag du kan.

På mellem 5 og 15 minutter kan du få tjekket dine fradrag. Svar på en række simple spørgsmål hos danske Tax Helper. På baggrund af dine svar udregnes og sendes dine fradrag til Skat. Du betaler kun Tax Helper 20% af din skattebesparelse. I gennemsnit får brugerne 2.704 kr. tilbage i skat. I alt har Tax Helper hjulpet over 50.000 danskere med at spare 20 mio. kr.

Har du glemte fradrag? Gør som over 50.000 danskere og find ud af det nu på Taxhelper.dk
Du betaler kun 20% af det, du evt. sparer i skat.

Nicolai fandt glemte fradrag for 74.000 kr.
Tax Helper undersøger 13 forskellige typer fradrag fordelt over en periode på tre år. Det kom Nicolai Bargmann Jeppesen fra Skive til gode. Han stod til en ekstra skattebetaling på 20.000 kr. for 2020, men efter at have svaret på spørgsmålene hos Tax Helper, fik han fradrag for 74.000 kr. han ellers havde overset.

Nicolai Bargmann Jeppesen fandt fradrag for 74.000 gennem Tax Helper (Foto: Privat)
Nicolai Bargmann Jeppesen fandt fradrag for 74.000 gennem Tax Helper (Foto: Privat)
Vis mere

Kan du få penge tilbage i skat? Få svaret på Taxhelper.dk
Du betaler kun 20% af det, du evt. sparer i skat.

Tax Helper vurderer, at 1,5 mio. danskere har skattefradrag til gode.

Kørselsfradrag kan snyde
Mange arbejdede hjemme i løbet af 2020. Tax Helper ved, at det manuelle kørselsfradrag har givet problemer. Desuden overser mange, at låneomlægninger kan udløse ændrede fradrag.

Tjek dine fradrag hos Tax Helper her

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.