Hvert år udgiver Økonomisk Ugebrev Formue deres store Nytårsudgave. Her kan du læse med, når verdens førende analytikerne løfter sløret for de 41 bedste udbytteaktier. Og der er udsigt til at investorerne får store udbyttebetalinger i foråret 2022 og 2023. Lige nu kan du tilmelde dig et uforpligtende prøveabonnement for kun én krone.

Hvert år udbetaler mange selskaber en del af deres overskud til aktionærerne. Udbytteaktier er populære blandt investorer, fordi de giver en sikker årlig indtægt. Derfor kan det være yderst indbringende at identificere de selskaber der år for år udbetaler store dele af deres overskud til investorer. Det er til gengæld også meget tidskrævende at sætte sig ind i.

Heldigvis udgiver Økonomisk Ugebrev Formue hvert år deres store Nytårsudgave i starten af januar. Her giver verdens førende analytikere fra de store globale finanshuse nemlig deres bud på, hvilke danske selskaber, der forventes at vedtage udbytte.

Prøv Økonomisk Ugebrev Formue – og modtag de 41 udbytteaktier – for kun 1 kroneAnalytikerne har udpeget hele 41 aktier som du bør holde øje med, og de estimerer, at hele fire selskaber vil vedtage udbyttebetalinger på over 10 %.

Du kan læse med i Økonomisk Ugebrevs store Nytårsudgave, der blandt andet indeholder følgende:

  • Fem vinderaktier i 2022 fra Morten W. Langer
  • Fem vinderaktier i 2022 fra Bruno Japp
  • Steen Albrechtsens biotek-vindere i 2022
  • Sådan forventer vi aktiemarkedet bliver i 2022
  • Status på Økonomisk Ugebrevs Portefølje
  • Status på Investeringsfonden AU Invest

Vil du have ranglisten over de 41 bedste udbytteaktier? Tilmeld dig her

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.

Andre læser også