Kulden har bidt sig fast, og det betyder frosne fingerspidser. Vinterens bedste accessory er både elegant, tidløs og holder fingrene varme de næste mange vintre.

Det er den tid på året, hvor gode handsker ikke længere kun er forbeholdt boksere eller målmænd, men derimod er bidende nødvendigt for ikke at fryse fingrene af.

Selvom håndtrykket har fået en pause, så er der ingen, der bryder sig om tørre hænder eller stivfrosne fingerspidser. Men det er der heldigvis råd for.

Vinterens bedste  - og mest nødvendige accessory er nemlig handsken. Og helst i læder. De holder dig nemlig varm, og ligesom lædersko og tasker, så holder de i flere år.

Find de perfekte handsker til ham eller hende hos Handskerummet.dk

Læderhandsker er samtidig en af de mest elegante og stilede måder at holde dine hænder varme på og giver et sofistiskeret udtryk til dit vinter-outfit.

Disse handsker skal du gå efter
Der findes et utal af forskellige skind- og lædertyper, som har forskellige egenskaber og udtryk. Du skal vælge dine handsker efter, hvad du skal bruge dem til. Der er for eksempel forskel på om du skal bruge dem, når du kører bil, eller når du bevæger dig uden for.

Fælles for læderhandsker er, at de sidder tæt - og det er meningen. Skindet tilpasser sig nemlig naturligt dine hænder, når du bruger dem. Et god råd, når du tager dem af, er at trække lidt i dem for at strække dem ud efter brug.

Vi har fundet tre par handsker til mænd og kvinder hos Handskerummet.dk, som vil sikre varme hænder og gode pakker under juletræet

1: Herre - Klassisk sort lammeskind med ægte lammepels
Pris: 799 kr.

2: Damer - Klassisk halvlang handske i lammeskind og med ægte lammepels
Pris: 499 kr.

1: Herre - Okselæder med thinsulate for
Pris: 399 kr

2: Damer - Lammeskind med strik og uldfor
Pris: 599 kr.

1: Herre - Håndsyet handsker med Merino lam
Pris: 799 kr.

2: Damer - Håndsyet handsker med Merino lam
Pris: 799 kr

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.