Modetendenser kan være hurtige at afkode, mens smykketendenser ofte er mere subtile. Men det skal ikke stoppe os fra at udpege fire tendenser, der hitter lige nu.

Smykker, ure og andre accessories er med til at fuldende dit look - de kan endda være med til at skabe dit look ved at  tilføje personlighed til dine enkle outfits.

Men hvad skal du gå efter, hvis du er på udkig efter nyt til smykkeskrinet - hvad end det er til dig selv eller som gave?

Vi har fundet fire tendenser, der hitter lige nu:

1: Eksplosion af farver
Tør du bevæge dig udover de klassiske guld- og sølvsmykker? Farvede sten og emalje hitter i smykkeverdenen lige nu akkurat som pasteller har været en kæmpe hit til dit garderobeskab. Vær ikke bange for at vælge smykker med farve, og som også vil pifte ethvert vinteroutfit op.

Øreringe:
Hoops i mint: 300 kr for et par
Minimalistiske hoops i forgyldt sølv: 350 kr for et par
Ørestikker i opal: 150 kr for en enkelt

Armbånd:
Uhuu armbånd i forgyldt sølv: 400 kr
Collector armbånd i flere farver: 300 kr
Armbånd med gule perler i forgyldt sølv: 350 kr.

2: Minimalisme
Dit smykke kan sagtens have farve og samtidig være minimalistik. Prøv øreringe med en enkelt farvet sten eller hoops i en ensartet farve. De giver også rig mulighed for at kombinere med andre mere fremtrædende smykker.

Nordisk minimalisme hoop i sølv: 350 kr for et par
Hoops i mint. Fås i flere farver: 300 kr. for et par
Confetti ørestikker i lysgrøn. Fås i flere farver: 150 kr. for en

3: Kunstværker
Et smykke der er et lille kunstværk i sig selv kan sagtens stå alene. Smykker som små kunstværker skiller sig ud fra mængden og giver personlig til dit outfit. Prøv fx med øreringe lavet i særlige motiver eller sammensæt mindre ringe til et kunstværk.

Kapow ring: 250 kr
Ring i forgyldt sølv; 1.050 kr.
Bi-øreing i forgyldt sølv: 150 kr. for en

4: Bæredygtighed
Ligesom i de fleste andre dele af modebranchen, så er bæredygtighed også kommet på dagsorden hos smykkevirksomhederne. Det danske smykkefirma LULU Copenhagen arbejder derfor med konceptet Less is Enough. Det handler om at købe eftertænksomt og kun købe det, der virkelig taler til os. Det er blandt andet også derfor ,de sælger alle deres ørestikker enkeltvis, så du kan nøjes med en af en slags eller tre forskellige. Det giver også rig mulighed for at mixe og matche lige præcis de smykker, du ønsker dig.

Shop smykker hos LULU Copenhagen, Find fx skønne gavesæt til dig selv eller en du holder af.

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.