Elsker du god mad og vin, så er ugens vinpakke lige noget for dig. Pakkens seks rødvine er udvalgt af vineksperterne hos Winefamly og er alle suveræne madvine. Du finder blandt andet det perfekte vin-match til stegt flæsk med persillesauce!

Vi må vente lidt med restaurantbesøg og hyggelige aftener på byens vinbarer, men hvorfor ikke bringe de gode vinoplevelser med hjem? Vineksperterne hos Winefamly.com har sammensat en kasse af deres absolutte feinschmecker-favoritter og har smidt en god rabat oveni. De seks rødvine i kassen er udpræget madvine og bliver ekstra gode, når de får selskab af en god bøf eller en lækker simregryde.

Bestil hele kassen med de seks vine til kun 599 kr. - spar 215 kr. og få fri fragt oveni. Du kan også bestille vinene enkeltvis - der er ingen mindste bestilling.

Med feinschmecker-kassen kommer du på en rejse rundt i Europas klassiske vinområder, herunder den spanske region Priorat og italienske Chianti. Du kommer også et smut til Australien, hvor du kan nyde en fuldendt og gennemført australsk Shiraz.

Her er de seks feinschmecker-rødvine i kassen

Bodegas Peñafiel, Miros de Ribera, Crianza 2017
Duft af egetræ og fad, kraftig smag af røde bær og bløde tanniner - en helt igennem storslået oplevelse for dig, som elsker rødvin med med afbalanceret syre og tilpas tørhed i smagen. En vin som forlanger et godt og potent måltid mad.

Quinta das Carvalhas Touriga Nacional 2016
Prøv et godt bud på en anderledes vin til lørdagens bøf. Portugals nationaldrue kan nemlig sagtens stå alene og uden at blive lavet til portvin - her får du nemlig en markant, mørk rødvin, som har al portvinens dybde og nuance - uden det søde element.

Aia Vecchia, Lagone 2018
Den ukronede rødvins-konge hos Winefamly, må være den ikoniske Lagone. Det er varm og dyb rødvin med delikat smag af træ, vanilje og vilde bær - et oplagt valg til en god bøf eller til nationalretten; stegt flæsk, nye kartofler, persillesauce og hjemmesyltede rødbeder.

Mitolo Jester Shiraz 2017
Fordi livet kan være fyldt med kompromiser og halve løsninger - har du fortjent at fylde glasset med kompromisløs, fuldendt og gennemført australsk Shiraz. Det får du med den her rødvin som er - intet mindre - end stor, mørk, intens og virkelig drikkevenlig vin i en balanceret stil. En sikker vinder til mørke kød- og simreretter.

Marco Abella Loidana
Med denne flaske rødvin fra Marco Abella får du alt det gode fra Priorat, til priser hvor du sagtens kan åbne mere end én flaske - når der kommer tex mex eller andet krydret mad på bordet og vinen skal have masser af nuancer og velsmag.

Canonica a Cerretto Chianti Classico 2015
En herlig frisk Chianti Classico, hvor den flotte levende røde farve og intens duft af Toscana fylder næseborerne. Her smager man virkelig, hvorfor Chianti er en af vores fortrukne italienere - vi får med det samme lyst til at invitere hele familien til et solidt måltid pasta omkring langbordet.

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.