Her er vinpkken, du skal have med i sommerhus eller med på ferie.

Sommerferien står for døren, og uanset om den skal tilbringes i sommerhus, på camping eller derhjemme, så er der god tid til at nyde sommervejret og friheden. Med sommerhuspakken har Winefamly sørget for, at du har den rette vin til at holde feriestemningen ved lige.

For uanset om i skal slappe af i haven, have en god frokost eller samles om grillen, så skal der de rigtige vin i glasset - og her får du seks flasker, som er perfekte til en sommerferietur ud i landet. Smid hvidvin og rosé på køl, tag et glas Cava mens grillen starter og glæd dig til et godt glas rødvin til grillens glæder.

Spar 125 kr. med rabatkoden sommer21: Køb vinpakken for kun 423 kr.
Gratis fragt - rabatten gælder til og med 4. juli og kun denne vinpakke

Pakken består af:

Bennati Soave Classico DOC 2019
En ægte italiensk klassisker -  hvidvin som bør være fast inventar i ethvert køleskab, hvis du længes efter sommerferier til Gardasøen.

Stepp, Riesling 2019
Riesling er fænomenal sommervin - kombinationen af friskhed og krydret sprødhed som gør Stepps Riesling til et venligt bekendtskab og en pragtfuld vin altid at have i køleskabet.

La Escapada, Cava Brut
Der skal aldrig være nogen undskyldning for at drikke bobler - La Escapada er cavaen som kan drikkes uanset tidspunkt - til brunch, til velkomstdrik og til en let forret.

Provence Wine Maker, Creation No 7, Rosé Blend 2019
Vinen er til dig som bare gerne vil nyde et godt glas afkølet rosévin, der gør lige det skal - smage super dejligt, både i solskin & regnvejr.

Compagnia Siciliana, Real Academia Nero d`Avola DOC 2017
Der er ingen tvivl om, at vi er i det sydlige Italien, når det første glas bliver hældt op. Masser af mørke, kraftige smage af modne kirsebær og mørke blommer - en fyldig og kraftig sag.

Stonewood, Lodi Old Vine Zinfandel 2018
Zinfandel er uforfalsket vinnydelse til alle vores amerikanske favoritter: ribs og burgere.

Spar 125 kr. med rabatkoden sommer21: Køb vinpakken for kun 423 kr.
Gratis fragt - rabatten gælder til og med 4. juli og kun denne vinpakke

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.