Seks vine har været ekstra populære hos Winefamly

Trænger du til at prøve noget nyt, savner du den perfekte parring til bøffen, eller er vinskabet bare ved at være tømt?

Uanset årsagen, så er hjælpen her.

Vineksperterne hos Winefamly har i hele 2020 sendt vin ud til danskerne, det er der kommet mange gode aftener ud af, og nu har de udvalgt de seks bedst sælgende af dem.

Du kan derfor trygt stole på at både pris og smag passer til det meste.

Bestil hele kassen med de seks vine til kun 399 kr.spar 139 kr. og få fri fragt oveni. Du kan også bestille vinene enkeltvis – der er ingen mindste bestilling.

Restauranterne må vi undvære lidt endnu, men du kan give middagen eller hverdagen lidt ekstra kærlighed med et godt glas vin.

Og nu hvor vi taler om kærlighed, valentinsdag 14. februar banker på, så her er en oplagt mulighed til at imponere en, du holder af med en ekstra god vin.

Her er 2020's bedst sælgende vine:

Barramundi, Shiraz
Det er næsten umuligt ikke at nå bunden i rekordfart, for den her Shiraz har fantastiske fløjlsbløde tanniner, der forkæler din mund med rige, modne noter af mørke bær, frugt og vanilje. Den er perfekt til BBQ og eksotisk mad med varme krydderier.
Pris: 60 kr. pr. flaske

Provence Wine Maker, Creation No 7, Rosé Blend 2018

Let, tilgængelig, ukompliceret og frisk rosé med smag af røde bær og hyggelige stunder. Vinen er til dig, som bare gerne vil nyde et godt glas afkølet rosévin, der gør lige det skal – smage super dejligt, både i solskin og regnvejr.
Pris: 79 kr. pr. flaske

Aia Vecchia, Lagone 2018
Den ukronede rødvinskonge hos Winefamly må være den ikoniske Lagone. Det er varm og dyb rødvin med delikat smag af træ, vanilje og vilde bær – et oplagt valg til en god bøf eller til nationalretten: stegt flæsk, nye kartofler, persillesovs og hjemmesyltede rødbeder.
Pris: 111 kr. pr. flaske

Dama di Cuori, Primitivo di Manduria 2016
Navnet betyder godt nok 'Hjerter Dame', men vinen er nærmere et godt es i ærmet – når efterårskulden truer, når regnen siler ned, eller når du bare skal have et hyggeligt glas vin til at holde varmen i sommerhuset, så er Dama di Cuori din bedste ven. Det er smagen af sød, solmættet frugt, som fylder din mund med varme krydderier og behagelig balance.
Pris: 110 kr. pr. flaske

Provence Wine Maker, Creation No 8, Chardonnay 2019
Création No. 5 er baseret på 100 procent chardonnay. Den er ikke fadlagret, hvilket giver plads til rige frugtsmage af ananas, fersken og mango, der sammen med den pikante syre skaber en vin, som passer perfekt til fisk, fjerkræ og skaldyr.
Pris: 79 kr. pr. flaske

Stepp, Pinot Gris 2018
Pinot Gris præcis som det skal være – det perfekte forhold mellem friskhed, fylde og frugt. Denne alsidige Pinot Gris er udsøgt og forfriskende alene eller som selskab til diverse salater og lyse fiskeretter – det er den perfekte vin til en omgang moules frittes.
Pris: 92 kr. pr. flaske

Dette indhold er produceret i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet med udarbejdelsen og publiceringen at gøre.

Andre læser også