CPH Hotel har omdannet deres dobbeltværelser til flotte kontorer, som du kan leje på uge- eller månedsbasis.

Er du - ligesom så mange andre - ved at gå op i limningen over trængsel på "hjemmekontoret" (læs: spisebordet), dårligt arbejdsudstyr og utallige afbrydelser og overspringshandlinger? Så tag på hotel!

CPH Hotel i DGI Byen har taget konsekvensen af, at der ikke er nogen overnattende gæster, og har indrettet deres dobbeltværelser til lækre kontorlokaler, som de lejer ud til en billig pris.

Værelset er ca. 20 kvm, og sengen er skiftet ud med et skrivebord, en god kontorstol, loungestole til læsning, eget badeværelse og udsigt til himmel og by. Lige midt i Kødbyen i København. Her kan du få ro til at fokusere og arbejde uden forstyrrelser.

Klik her og book dit kontor

Kontor-værelset lejes enten på ugentligt basis mandag til fredag fra kl. 08.00-18.00 eller for en hel måned - du bestemmer.

Pris for én uge: 995 kr. inkl. moms
Pris for fire uger: 2990 kr. inkl. moms
Priserne er inklusiv highspeed wifi og kaffe/te, som står på værelset.

 

Du får et professionelt kontor - med en suveræn udsigt - på CPH Hotel.
Du får et professionelt kontor - med en suveræn udsigt - på CPH Hotel.
Vis mere

Bliv bedre til at holde fri, når du har fri

Der kan være mange fordele ved det fleksible arbejdsliv, vi har været tvunget til at indføre i forbindelse med pandemien. Men en af de største udfordringer er at finde - eller fastholde - sin work/life-balance. Arbejdsliv og privatliv kan være svære at adskille, og mange føler, at de hele tiden er på arbejde i et eller andet omfang, fordi man jo altid er på "kontoret", når man arbejder hjemmefra.

Her kan kontorhotellet også være en glimrende løsning, fordi du får nemmere ved at adskille arbejdstid og fritid, når du fysisk »går på arbejde« et andet sted end derhjemme.

Gode grunde til at komme ud af hjemmekontoret

  1. Det er billigt
  2. Parkeringshus få meter fra hotellet - med rabat
  3. Ingen forstyrrelser
  4. Luftforandring

Klik her og book dit kontor nu

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.