Shop kvalitetsudstyr til din hund til stærkt nedsatte priser. I Danmarks nye hundeshop Huberts får du lige nu kæmpe rabatter på alt fra foder til hundetøj.

Står du og mangler udstyr til din hund, er det nu, du skal slå til. Hundeshoppen Huberts holder udsalg hele januar, hvor du kan spare op til 70% på udstyr og foder. Og du kan være sikker på at få kvalitetsvarer i kurven, for alle produkter er nøje udvalgt i samarbejde med det team af hundeeksperter, som er tilknyttet butikken.

»Vi har kun produkter, som er blåstemplet af vores eksperter. Her får du det bedste på markedet, og undgår at få købt noget, der er dårligt eller usundt for din hund,« siger Martin Hugger Larsen, medstifter og direktør i Huberts.

Klik her og se det store udsalg i huberts.dk

Han er selv »far« til hundene Frodo, en Cavalier King Charles på 18 måneder, og toårige Hubert, der er en blanding af cockerspaniel og labrador. Som de fleste andre hundeejere har han oplevet at være i tvivl om, hvad der er bedst for hans firbende venner.

»Uanset om man er nybagt hundeejer eller har haft hund gennem flere år, kan det være svært at gennemskue, hvad der er gode og dårlige valg,« siger Martin Hugger Larsen, der med Huberts.dk vil gøre det nemmere for hundeejere at navigere i junglen af produkter og »hunderåd«.

»På vores hjemmeside er der relevant information og vejledning, der bakker op om vores produkter. Der er også en blog, hvor vi deler viden om alt fra ernæring til hundeadfærd. Samtidig har vi screenet markedet for kvalitetsudstyr. På den måde slipper hundeejere for selv at skulle bruge timer på at gennemtrawle internettet for oplysninger,« siger Martin Hugger Larsen.

Huberts kan besøges online og i lokalerne på Holmbladsgade på Amager i København.

OBS! Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet på huberts.dk, får du 20% EKSTRA rabat!


Der er masser af gode tilbud på huberts.dk. Her har vi udvalgt 10 produkter med op til 70% besparelse:

Buster Country vinterjakke, camouflage
Lækker vinterjakke, som beskytter din hund mod sne og kulde på en kold vinterdag. Det vandtætte ydermateriale beskytter mod vind og vand og pelskraven er nem at tage af og på. En praktisk reflekspiping hele vejen rundt øger synligheden og sikkerheden på gåturen i den mørke tid. Fås i flere størrelser.

Før 399 kr.
NU KUN: 119,70 kr.

Klik her og se tilbuddet


Rundsyet elgskind-hundesele
Optimal komfort til små og op til mellemstørrelse hunde, hvor der ønskes mindst mulig slitage på pelsen. Selen fra Hunter er lavet af det bedste skind og er en flot sele med smukke sten. Fås i flere farver og størrelser.

Før: 389 kr.
NU KUN: 233,40 kr.

Klik her og se tilbuddet


Læderhalsbånd Cerro - Cognac
Lækkert læderhalsbånd med små nitter formet som kødben i en flot cognac-farve.

Før: 310 kr.
NU KUN: 155 kr.

Klik her og se tilbuddet


Hundefoder - ARION Fresh Adult
ARION Fresh Adult-foder er til mellemstore og store hunderacer udviklet med henblik på at forebygge overvægt hos din hund, samtidig med at den får god næring og energi. Fås i flere størrelser.

Pris for 3 kg.:
Før: 159,00 kr.
NU KUN: 79,50 kr.

Klik her og se tilbuddet


Ziwi Peak dåse vådfoder med kylling 390 g
Ziwi Peak Kylling. ZIWI Peak vådfoder på dåse med kylling. Kan bruges til ALLE hunde i ALLE stadier i livet. Kyllingekødet er fra gårde i New Zealand, hvor dyrene er fritgående.

Før: 38 kr.
NU KUN: 30,40 kr.

Klik her og se tilbuddet


Lill’s Dog Drying Coat – Hundebadekåbe i økologisk bomuld
De lækre hundebadekåber fra Lill's er fremstillet af 100% økologisk bomuld. Hundebadekåben fra Lill’s sikrer at din hund tørrer hurtigt og holder sig varm. Badekåben har en behagelig pasform med fleksibel lukning. Flere størrelser.

Før: 439 kr.
NU KUN: 307,30 kr.

Klik her og se tilbuddet


Buster sofa-hundeseng
En rigtig flot hundeseng, i høj slidstærk kvalitet og med lækre bløde sider og bund samt vendbar pude. Sengen kan selvfølgelig vaskes i vaskemaskinen og tørretumbles. Fås i flere farver og størrelser.

Før 349 kr.
NU KUN: 209,40 kr.

Klik her og se tilbuddet


Buster Aqua regnjakke
Sjov og helt igennem lækker regnjakke med aftagelig praktisk hætte til den kolde og våde tid. Det vandtætte ydermateriale beskytter mod vind og vand og hætten er nem at tage af og på. Fås i flere farver og størrelser.

Før: 239 kr.
NU KUN: 71,70 kr.

Klik her og se tilbuddet


Dogman hundepude Rough – Grøn
Slidstærk hundepude i 1680D materiale der holder længere. Den olivengrønne pude findes i fire forskellige størrelser. Fyldet i puden er af genbrugsmateriale.

Før: 387 kr.
NU KUN: 232 kr.

Klik her og se tilbuddet


Buster Country vinterjakke, Duck green
Lækker vinterjakke, som beskytter din hund mod sne og kulde på en kold vinterdag. Det vandtætte ydermateriale beskytter mod vind og vand og pelskraven er nem at tage af og på. En praktisk reflekspiping hele vejen rundt øger synligheden og sikkerheden på gåturen i den mørke tid.

Før: 399 kr.
NU KUN: 119,70 kr.

Klik her og se tilbuddet

Vil du have nemmere ved at gøre rent efter hunden? Så skal du bruge en ny støvsuger

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.