Bruger du spil som tidsfordriv på mobilen? Så kan du veksle tiden, du bruger på det til gavekort til store brands som Jysk, Zalando, Magasin, Ilva og mange, mange andre.

Får du dårlig samvittighed over at spilde din tid, når du spiller spil på mobilen? Så skal du læse ekstra godt med her. Du er nemlig få minutter fra at kunne veksle den dårlige samvittighed til gavekort til nogle af de allerstørste brands som Jysk, Matas, Nike og mange mange andre ved at spille hyggelige, online mobilspil.

Få gavekort til store brands her

Med Pointvoucher Premium kan du spille en masse sjove spil på mobilen. Du får point for den tid, du bruger på spillene og pointene kan så omsættes til gavekort, kuponer og konkurrencer.

På den måde får du noget ud af den tid, du bruger på mobilen. Der er mere end 500 hyggelige spil i forskellige genrer. Ordspil, arkadespil, puslespil og meget mere.

Som premium medlem får du desuden en masse fordele, og deltager løbende i eksklusive konkurrencer.

Du har tre muligheder for at blive premium-medlem, og lige nu er der et tidsbegrænset tilbud, hvor du får en velkomstgave:

  • Et månedligt medlemskab uden binding: 49 kr  - du får en velkomstgave til en værdi af 100 kr.
  • Et halvårligt medlemskab uden binding: 199 kr - du sparer 30% og får en velkomstgave til en værdi af 150 kr.
  • Et årligt medlemskab uden binding: 299 kr. - du sparer 50% og får en velkomstgave til en værdi af 250 kr.

Bliv Pointvoucher Premium medlem nu

Nye spil og præmier
Der kommer løbende nye spil og præmier til. Du slipper også for at installere en masse apps på telefonen, fordi alle spil spilles direkte fra din browser.

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.