Streamingtjenesten fra Disney tager landet med storm. Et overflødighedshorn af underholdning i kombination med en billig pris er nøglen til danskernes hjerter - og skærme.

Disney+ har taget Danmark med storm. Streamingtjenesten, som indeholder de bedste film og serier fra Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic, koster cirka det halve af konkurrenterne. Et helt års adgang kan således lige nu fås for kun 49 kr. om måneden. Og dét er noget, danskerne kan lide!

Tal fra teleselskaberne viser, at Disney+ allerede fra lanceringsdagen 15. september har sat sig på en betydelig del af streamingtrafikken, både i dag- og aftentimerne. Samtidig kan man se en dalende trafik til de gamle streamingtjenester, og det tages som en indikation af, at mange brugere flytter deres streaming til Disney+.

Udskifter gamle streamingtjenester med Disney+
I Danmark abonnerer hver husstand i gennemsnit på to streamingtjenester, og eksperterne spår, at mange vil udskifte den ene med Disney+, som udover at være billig indholder et overflødighedshorn af underholdning til voksne og børn. En del vil naturligvis også bare udvide streamudvalget i hjemmebiografen med de helt nye film, serier og dokumentarer fra prisbelønnede filmskabere, som findes eksklusivt på Disney+.

I et interview med Berlingske forklarer chefen for Disney+ i Norden, Hans van Rijn, om det imponerende indhold, der er tilgængeligt i tjenesten:

»Vi starter med 500 film og lige over 6.000 tv-episoder, og så starter vi med 40 originale serier, film og specials, så der er en god base at bygge på, og den vækster så de næste år,« fortæller han, og fortsætter:

»Vi lægger flere ting til. Alle vores fremtidige biograffilm kommer også eksklusivt på Disney+. Vores nye udgivelser kommer enten kun til tjenesten eller til biografen og så til tjenesten.«

Ikke en del af pakkeløsninger
Mange andre streamingtjenester tilbydes som en del af f.eks. et mobilabonnement. Men Disney+ kan du kun finde her.

»Jeg ved ikke, hvordan det bliver i fremtiden, men lige nu lancerer vi helt enkelt. Der er én pakke, og der får du det hele. Det er der, vi starter,« fastslår Hans van Rijn om tjenesten, som allerede på verdensplan har lidt over 60 mio. brugere.

Heldigvis er tjenesten tilpasset til de enkelte lande, så brugerfladen er dansk - ligesom du kan vælge dansk tale og undertekster.

Se Disney+ for 59 kr. pr. måned - eller et helt år for kun 589 kr. (49 kr. pr. måned)

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.