Hvis ungerne mangler noget at tage sig til, er der masser af kvalitetsunderholdning hos C MORE, hvor du lige nu får en hel måneds gratis adgang.

Selvom vi går mod lysere tider, lider mange børn stadig under coronarestriktionerne. Men nu er der i hvert fald underholdning, mens vi venter på mere åbning af samfundet.

Med C MORE kan du nemlig i en hel måned streame hundredvis af kvalitetsfilm for børn - helt gratis. Normalt er der kun 2 ugers gratis periode, men hvis du benytter dette link får du en hel måneds adgang.

Stream f.eks. den danske animationsfilm »Drømmebyggerne« fra 2020 med stemmer af blandt andre »Rytteriets« Rasmus Botoft og Martin Buch, Ditte Hansen og Alberte Winding. Hovedrollerne har fået stemmer af Emilie Koppel og Caroline Vedel Larsen.

Handlingen, kort fortalt: 12-årige Minnas liv bliver vendt på hovedet, da den nye papsøster Jenny flytter ind. Jenny er en plage, og Minna vil have hende ud af sit liv! En nat møder Minna Drømmebyggerne og opdager, at hun kan ændre Jenny ved at ændre hendes drømme. Men at ændre drømme har store konsekvenser. Så Minna må redde Jenny i drømmeverden for at redde sin familie i den virkelige verden.

På grund af corona nåede filmen ikke at have lang tid på plakaten i biograferne, men på filmsitet kino.dk har brugerne givet »Drømmebyggerne« flotte anmeldelser og i gennemsnit 4,8 stjerner på en skala fra 1 til 6 stjerner.

Klik her og få C MORE gratis i en måned

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.