Nu kan du komme ind under huden på The Minds of 99 - et af tidens mest populære rockbands - i en imponerende og eksklusiv bog.

De skulle have fyldt Parken i København med ellevilde fans i september sidste år. Men det blev, som så meget andet, forhindret af corona.

Heldigvis betyder det ikke, at du skal undvære billeder og tekster fra et af Danmarks største rockbands - for nu kan du komme helt tæt på i en eksklusiv bog, som samler det bedste i et overflødighedshorn, der vil begejstre alle fans.

Klik her og køb den store bog »The Mind of 99«

Bogen er en visuel rejse fra bandets spæde start i 2012 frem til i dag. Bogen fører fans og andre dedikerede musikelskere ind i bandets univers.

Den samler tekster fra udgivelserne "The Minds Of 99", "Liber" og "Solkongen", en masse nye billeder, notater og kruseduller, der giver et indblik i, hvorfor barndomsvennerne fra København, Louis Clausen (trommer), Anders Folke Larsen (guitar), Asger Møller Wissing (bas), Jacob Bech (synth) og Niels Brandt (forsanger), tilsammen The Minds Of 99, er blevet et af Danmarks største rocknavne.

Bogen er også en perfekt optakt for alle dem, som glæder sig til septmber i år, hvor The Minds of 99 fylder Danmarks nationalstadion itl den udsatte koncert.

Klik her og køb bogen nu

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.