Elsker du at slappe af med de nyeste film og serier, skal du kende streamingtjenesten SkyShowtime. Lær den at kende her.

Der er et utal af streamingtjenester i Danmark. Nogle af dem minder om hinanden, men SkyShowtime er noget helt særligt. Det er nemlig hjemstedet for nogle af verdens bedste film og serier fra Hollywood-studier som Universal, DreamWorks, Sky, Peacock, Nickelodeon, SHOWTIME og Paramount.

Prøv SkyShowtime i tre måneder for kun 119 kroner – og der er ingen binding - du sparer 88 kroner.

Der er masser af underholdning til hele familien:

Top Gun: Maverick

Efterfølgeren til den ikoniske actionfilm gik sin sejrsgang i biografen sidste år og kan streames eksklusivt på SkyShowtime. Tom Cruise er tilbage i rollen som Maverick, der godt nok er blevet ældre, men på ingen måder lader sig mærke af sin alder.

YellowstoneAnmelderrost serie med Kevin Costner i hovedrollen. Et drama om en familie, der kæmper for at holde alle andre væk fra familiens meget eftertragtede og ombejlede jord, som alle vil have fat i. Alle midler bliver taget i brug i en nådesløs magtkamp om penge og prestige.

Fem sæsoner – alle tilgængelige på SkyShowtime

Jurassic World: Dominion

Den nye version af den storslåede dinofilm kunne ses i biograferne sidste år. Nåede nu ikke at se den, eller vil du bare gerne opleve den igen? Så kan du streame den nu – kun på SkyShowtime.

Historien om GruSkyShowtime har underholdning for hele familien. Du kan eksempelvis streame den seneste i rækken af de populære Minions-film, der også kunne ses i biograferne sidste år. Og hvis du ikke kan få nok af Minions” kan du streame alle Minions-eventyr – kun på SkyShowtime

Tulsa King

Sylvester Stallone har haft hårdtslående roller i det meste af sin karriere, der tæller meget få tv-serier. Her får du det bedste af Stallone, og så endda i en serie, han selv er medskaber af. Den legendariske skuespiller har hovedrollen som en mafiaboss, der efter et fængselsophold bygger sit kriminelle imperium op igen i en lille, søvnig by. Det er blevet bekræftet, at der kommer en anden sæson.

Se alt det her og meget mere på SkyShowtime: Prøv i tre måneder for kun 119 kronerdu sparer 88 kroner.

Dette indhold er produceret i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet med udarbejdelsen og publiceringen at gøre.

Andre læser også