Den populære vært er klar med ny podcast.

Mads Steffensen har gennem årene behandlet tusindvis af dilemmaer fra almindelige danskere i programmer som ‘Mads & Monopolet’ og senest ‘Mads og A-holdet på Podimo. Nu er han klar med hjælp til en ny gruppe danskere: børnene.

Hør ‘Mads og Børneholdet’ eksklusivt på Podimo  - de første 14 dage er gratis
Derefter kun 59 kr. om måneden eller 449 kr. om året (du sparer 37%)

Konceptet er det samme, men dilemmaerne kommer fra børn og besvares af det faste børnehold: de tre juniorbagere Karl, Liva og Nora.

»Det bliver aldeles fremragende at sidde til bords med de her tre vildt dygtige, sjove og kloge unge mennesker, som jeg ved, kommer til at give en masse børn en masse gode råd og eftertænksomme meninger,« siger Mads Steffensen i en pressemeddelelse.

Hos Podimo glæder man sig over, at børnene nu får deres helt eget dilemma-program.

(Foto: Field Production) 
(Foto: Field Production) 
Vis mere

»Børn har både tunge og lette ting på hjertet, og børn har en helt særlig måde at se verden på. Alle dilemmaer bliver taget lige alvorligt i ‘Mads og Børneholdet’ – uanset om dilemmaet handler om angst, mobning, kærestesorg, en irriterende klasselærer eller kæledyret,« lyder det fra Henriette Høj Gharib, Global Head of Kids hos Podimo.

Der kommer nye afsnit af ‘Mads og Børneholdet hver lørdag. Programmet varer ca. en halv time.

Lyt til ‘Mads og Børneholdet’ (og tusindvis af andre podcasts) på Podimo - de første 14 dage er gratis

 

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.