Når Årets Lydbog i Danmark skal kåres, er der en historie for børn blandt de tre nominerede- og lige nu kan dit barn høre den med særlig rabat.

'Sille, Sander og Rampularsen' er en super sjov og spændende historie fra GoLittle PLAY - det helt nye lydunivers for børn. Og historien er netop blevet nomineret som Årets Lydbog som eneste historie for børn.

Historien handler om vennerne Sille og Sander - og Sanders bussemandspillende lillebror, Laust. En dag forsvinder børnenes skole og bliver erstatte af et pæretræ - og så går vennerne ellers i gang med at opklare mysteriet.

Lyt i en måned for kun 10 kroner - brug koden BT-PLAY

I anledning af efterårsferien kan dit barn blive medlem af GoLittle PLAY og høre historien om Sille og Sander, og en masse andre historier, for kun 10 kroner med koden BT-PLAY.

Som medlem af GoLittle PLAY får dit barn en ny historie at lytte til hver eneste dag mandag-fredag.

Lyt i en måned for kun 10 kroner - brug koden BT-PLAY

Udover historien om Sille og Sander, kan dine barn også falde i søvn til rolige mindfulness- øvelser, lære om verdens giftigste dyr, Minecraft og Roblox, høre spændende politihistorier og meget andet. I modsætning til traditionelle lydbøger, er der alle historierne fra GoLittle PLAY korte, så de bliver hørt til ende, og altid med masser af musik, lydeffekter og dramatisering.

Tilbudet gælder GoLittle PLAY Basic-medlemskab for nye medlemmer.

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.