Den folkekære skuespiller, instruktør, radiovært, sangerinde med mere er både sjov og alvorlig - og alvorligt sjov - i sin nye bog. Du kan læse eller lytte til den gratis lige her.

Hvis du er en af de mange, som elsker Hella Joofs evne til at bruge humor til at sige noget alvorligt, vil du elske hendes nyeste bog »Tvilling Yndling Grævling«. Her fortæller hun hudløst ærligt om sit liv, sine succeser og fiaskoer.

Klik her og læs eller lyt til Hella Joofs nye bog gratis i 21 dage.

»Det er en selv(hjælps)biografi. Her kan du blandt andet læse om, hvordan man ikke skal gøre, og hvad man skal prøve at undgå at rode sig ud i inden for parforhold, familie, økonomi, selvbedrag, sex og kroppen generelt,« siger Hella Joof om bogen.

»Og jeg ved, hvad jeg taler om. I snart 58 år har jeg nemlig bedrevet en del grundforskning - det vil sige, jeg har stået lige i bulls eye, når folk tæt på mig har begået fejl. Og jeg har selv begået et Atlanterhav af fejl. Både fuld og ædru. Både glad og trist. Både gift og skilt. Både tyk og tynd. Både med og uden tøj,« siger hun.

I bogen fortæller Hella Joof om de udfordringer, hun har stået overfor i sin karriere, i sit parforhold og i sit liv. Hun fortæller om seksuelt overgreb, om at springe ud som borgerlig og om hvordan, man bør tage styring i sit eget liv.

»Jeg er gået ind i mange døre, og hver gang jeg er kommet til en uoverstigelig mur, har jeg taget tilløb og braget panden ind i den, i stedet for at benytte den lille grønne, ulåste låge nede i venstre hjørne, men den havde jeg ikke set. Så nu har jeg dels en bule i panden, dels opsamlet en masse brugbart materiale om livet og sorteret det i bunker og skrevet det ned. Jeg tænker nemlig, at det vil være synd, hvis det går til spilde, for måske er der noget af det, du kan bruge. Og ellers beklager jeg. Sæt dig, det bli’r langt,« siger Hella om bogen, som du kan læse eller lytte til gratis i 21 dage lige her.

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.