Vi er alle sammen trætte af corona, og kan næsten ikke vente til den normale dagligdag vender tilbage. Men indtil da kan du forkæle dig selv og din partner med et spændende ophold i hovedstaden.

Et af Sundhedsstyrelsens gode råd til at bevare sin mentale sundhed under coronakrisen lyder:

»Slap af og tag en pause fra bekymringerne indimellem. Der er en god idé at begrænse det tidsrum man ser eller læser nyheder i. Det er godt at holde sig orienteret, men udvælg få pålidelige kilder til at få nyheder fra. Det er vigtigt at også at lave noget, der tvinger dig til at koncentrere dig om noget andet, og som føles rart og afslappende. Det modvirker stress.«

Er du også træt af corona og trænger til at slappe af og tænke på noget andet? Så snup et hotelophold i vores smukke hovedstad. Lige nu kan du booke et ophold på et af Arp-Hansen Hotel Groups otte hoteller i København - inkl. parkering, så du kan køre direkte til hotellet, uden først at skulle lede efter en p-plads.

På værelset finder du en kølig flaske cava, og så springer proppen ellers for et hyggeligt, romantisk og oplevelsesrigt ophold. De smukke og sjælfulde hoteller danner rammen om dit ophold, og med storbyen som kulisse er der masser at opleve.

Restauranterne er lukkede for gæster, men København er stadig et mekka for mad- og vinelskere. Alle de bedste restauranter leverer nemlig maden som takeaway, så du kan sagtens få kulinariske smagsoplevelser.

København skal opleves på gåben - men du nemt tilbagelægge større afstande med metroen mellem dine gåture. Der er afgang hvert andet minut. København af proppet med gratis seværdigheder fra Den lille havfrue over vagtskiftet på Amalienborg til smukke ture i Kongens Have.

Men der er også masser af alternative oplevelser, som københavnerne ikke skal have lov at beholde for sig selv: Smeltediglen af eksotiske butikker på ydre Nørrebro, de kendtes gravsteder på Assistens Kirkegård, hipstermiljøet omkring Sønder Boulevard på Vesterbro, kajaksejlads på Christianshavns kanaler eller kolde øl på Christiania. Mulighederne er uendelige.

Der er naturligvis også mulighed for at benytte lejligheden til at komme helt tæt på din partner, og blive i sengen hele opholdet.

Klik her og book dit hotel i København

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.