Streamingtjenesten fra Disney, der lige nu stormer frem i Danmark, har netop lanceret en helt ny og meget corona-aktuel funktion. Nu kan I se film og serier sammen, selv om I sidder hver for sig.

I denne uge træder nye corona-restriktioner i kraft og timingen kunne næppe have været bedre for det nye tiltag hos Disney+, der på blot et par måneder har sat sig på en betydelig del af streamingtrafikken herhjemme.

Du kan streame det imponerende katalog af Disney-indhold på alle dine enheder - lige fra mobilen til den store skærm.
Du kan streame det imponerende katalog af Disney-indhold på alle dine enheder - lige fra mobilen til den store skærm.
Vis mere

Nu tilføjer Disney endnu en funktion til tjenesten, som gør det endnu mere attraktivt at være abonneent hos Disney+. Der er tale om en ny funktion, som gør det muligt at se film og serier fra Disney+ biblioteket sammen med venner og familie, selv når man er hver for sig. Funktionen hedder GroupWatch.

»Historiefortælling bliver vakt til live, når du har mulighed for at dele og nyde den med andre, og i dette øjeblik, hvor mange stadig er adskilt fra deres venner og familie, tilbyder GroupWatch en måde at samles virtuelt ved at se dine yndlings Disney+-fortællinger sammen med dine yndlingsmennesker hjemme fra din egen stue,« siger Jerrell Jimerson, Senior Vice President hos Disney+.

Den længe ventede lancering af Disney+ herhjemme i september har taget danskerne med storm. Og det er slet ikke så mærkeligt. Streamingtjenesten indeholder nemlig de bedste film og serier fra Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic, og dertil koster tjenesten cirka det halve af konkurrenterne. Et helt års adgang kan således fås for kun 49 kr. om måneden.

Se Disney+ for 59 kr. pr. måned - eller et helt år for kun 589 kr. (49 kr. pr. måned)

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.