En stabil bredbåndsforbindelse er grundlaget for, at du kan nyde verdens bedste streamingoplevelser. Du kan samle begge dele hos YouSee og spare penge.

Det kan være dyrt både at have en stabil bredbåndsforbindelse, krystalklare tv-kanaler og dine favorit-streamingtjenester. YouSee har taget det bedste fra alle verdener og lavet et produkt til dig, der drømmer om, at familiens underholdning altid virker.

YouSee leverer den perfekte kombination af bredbånd, tv-kanaler og streamingtjenester til dig - bliv ringet op og hør, hvor meget du kan spare

Fordele ved samle tv og internet hos YouSee:

  • Få en tv- og internetløsning, der er gennemtestet, og som du ved, spiller max sammen.
  • Bland selv dine tv-kanaler og streamingtjenester. Du kan vælge mellem mere end 50 tv-kanaler og 10 streamingtjenester.
  • Tag underholdningen med dig overalt.
  • LIGE NU: Gratis oprettelse og første måned gratis.

Lige nu kan du få 24 tv-kanaler, 10 »Bland selv-point« og 200/20 Mbit bredbånd via coax for 0 kroner første måned inkl. oprettelse. Du sparer ikke mindre end 1.874 kroner!
Der er seks måneders binding, og efter første måned er prisen 778 kroner per måned. Tilbuddet gælder for nye kunder til og med 1. marts 2022.

Bliv kontaktetr af YouSee og hør om alle fordelene

Med Bland Selv får du altid en række faste tv-kanaler med via Grundpakken. Resten er op til dig. Du bestemmer selv, om du vil have 10, 20 eller 36 point, og så er det ellers bare at blande. Alle tv-kanaler har hver en værdi à 1 point, mens streamingtjenesterne har forskellig pointværdi.

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.

Andre læser også