Den ultimative bog om Danmarks bedste tv-serie giver et helt særligt indblik i serien.

Matador, Danmarks absolut bedste tv-serie, er blevet til den ultimative coffee table book. Her kan du møde alle de skønne karakterer fra Korsbæk, og blive underholdt med sjove anekdoter, overraskende detaljer og et overflødighedshorn af baggrundsmateriale.

Den store bog er sprængfyldt med humor, interview og rigt illustreret med fotografier og sjældne billeder fra optagelserne, af rekvisitter, produktionstegninger og kostumeskitser.

Klik her og køb den store Matador-bog for kun 395 kr.

Bogen er så populær, at den længe har været udsolgt, men nu er den tilbage!

De to forfattere, Christian Monggaard og Jacob Wendt Jensen, har interviewet mere end 40 personer foran og bag kameraet til bogen, som er den definitivt bedste historie om hele skabelsen af tv-serien, hele Danmark har et forhold til.

Bogen "Matador" et et must-have til alle, der holder af tv-serien, og som skal have en virkeligt skøn og flot oplevelse. Bogen er en ordentlig moppedreng på 436 sider, og har eksklusivt, stofbetrukket omslag.

Sådan ser kulisserne i Korsbæk ud. Se, hvor de forskellige facader stod i forhold til hinanden.
Sådan ser kulisserne i Korsbæk ud. Se, hvor de forskellige facader stod i forhold til hinanden.
Vis mere

Anmelderne elsker den nye bog:

JyllandsPosten: Filmskribenterne Jacob Wendt Jensen og Christian Monggaard har begået den ultimative kaffebordsbog om nationalklenodiet »Matador«. Den er velskrevet, den er ødselt og labert illustreret, og den er lige til at lægge under træet.

Berlingske: Kan du heller ikke få nok af Maude, Mads Skjern, Kvik og fru Fernando Møhge? Luksuøst udstyret og grundigt researchet sværvægter af en bog samler hele den definitive historie om, hvordan fjernsynsmiraklet »Matador« blev til.

Ekstra Bladet: Ny bog om »Matador« er spækket med nye oplysninger, så selv ægte feinschmeckere føler sig underholdt.

Klik her og køb Matador-bogen for 395 kr.

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.