Kunstneren HuskMitNavn har skabt et sjovt og anderledes bokssæt for hele familien. En æske med 40 sjove og finurlige motiver, der skal tegnes færdige og farvelægges.

Grib farveladen og lad børn og voksne samle sig ved bordet og tegne videre på alt fra spåkoner til rummænd og tatovører med HuskMitNavns nye tegnesæt »Out of the box drawings«. Ud over at tegningerne, som titlen antyder, kommer i en boks, sætter de skæve og humoristiske motiver fantasien i gang hos store og små.

Og det er netop, hvad vi har brug for i en tid, hvor corona sætter en kæp i hjulet på mange af de aktiviteter, vi plejer at lave sammen, mener kunstneren, HuskMitNavn.

»Jeg begyndte projektet i foråret under lockdown, hvor alle sad derhjemme. Nogle gange er det jo svært at finde på, hvad man skal give sig til sammen med ungerne. At tegne er fedt for både voksne og børn,« siger han og påpeger, at motiverne også godt må have lidt kant.

»Det gør jo ikke noget, at onklerne og tanterne eller far og mor også synes, det er sjovt at tegne med, og hvis de så samtidig bliver glade for de motiver, de får af ungerne, når de er færdige, så er det jo helt perfekt,« siger han.

Motiverne er trykt på lækkert, tykt papir, så de kan sættes i rammer, når de er færdigtegnede.

Klik her og køb »Out of the box drawings«

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.