Hvis du er vild med krimier, er der én serie, du ikke må gå glip af.

“Hvem gjorde det?” Spørgsmålet, der altid rumsterer i hovedet, når man ser en krimi. Nogle gange kræver det ikke ikke de helt store overvejelser at regne ud, og der er så mange krimier at vælge imellem, så hvilke er tiden værd?

Hvis du vil se en ny måde at lave krimier på, må du ikke snyde dig selv for Line of Duty (der har fået den danske titel Under mistanke.)

Mediet Independent har kaldt serien for “Årtiets bedste britiske dramaserie.” Det er et kvalitetsstempel ud over det sædvanlige.

Stream 5 sæsoner af Line of Duty gratis på C More i 30 dage
Ingen binding

Det er ikke kun britiske anmeldere, der er helt oppe at køre over BBC-serien. På verdens største database over film og tv-serier, IMDB, har brugerne bedømt den til 8,7 stjerner ud af 10 mulige.

I serien følger vi en kontroversiel afdeling i politiet, der efterforsker korruptionsanklager. Hver sæson er en ny efterforskning, der udvikler sig på måder, så man sidder helt ude på kanten af sofaen; uden at ane, hvad der sker som det næste.

Se den anmelderroste krimiserie på C More - de første 30 dage er gratis og der er ingen binding

Neglebidende dramaer på stribe
Vil du have mere end årtiets bedste britiske drama? På C More finder du også true crime-serien Des, om afhøringerne af Dennis "Des" Nilsen i 1983.  Af anden god underholdning kan nævnes Mr. Mercedes baseret på Stephen Kings bestseller-trilogi og Mystery Road, årets tv-serie i Australien.

Se det hele på C More: De første 30 dage er gratis - ingen binding

 

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.