Gør EM på hjemmebane til noget helt særligt med et eksklusivt storskærmsarrangement i legendarisk selskab.

For første gang nogensinde skal det danske fodboldlandshold spille EM på hjemmebane. Coronaen gør desværre, at Parken ikke kan blive fyldt, men det behøver ikke at afholde dig fra at tage med til en stor og eksklusiv fodboldfest.

Til alle Danmarks indledende gruppekampe holder DGI Byen i det centrale København UEFA EURO 2020 Fan Village VIP-events med:

  • Optakt og anekdoter fra landsholdslegender
  • Kampen på storskærm
  • Lækre serveringer
  • Fri bar (øl, vand og vin)
  • Free seating på lækker tagterrasse med udsigt over København

Der åbnes to timer før kampstart.

Der er kun 150 billetter til hver af Danmarks tre kampe. Prisen for den uforglemmelige fodboldfest er 1.869 kr. pr. person.

Fodboldfest og lækkert hotel
Bor du ikke i nærheden af København, kan du kombinere  VIP-arrangementet med overnatning i et delt dobbeltværelse og morgenmad på det lækre og meget centrale CPH Hotel. Du får det hele for 2..219 kr. pr. person. Hotellet ligger i perfekt afstand til eksempelvis Rådhuspladsen, Tivoli og Københavns Hovedbanegård.

Skynd dig og book din plads her

Tag med til eksklusiv EM-fest. Du kan evt. overnatte på CPH Hotel lige ved siden af for kun 2.222 kr.
Tag med til eksklusiv EM-fest. Du kan evt. overnatte på CPH Hotel lige ved siden af for kun 2.222 kr.
Vis mere

Første danske kamp er mod lilleputnationen Finland med den tidligere Brøndby-profil Timo Pukki på holdet. Her er forventningen en helt klar dansk sejr. Som de næste venter verdensstjernerne fra Belgien og til sidst den mulige overraskelse Rusland.

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.