Dansk firma har lavet en konkurrent til populære hovedtelefoner

Måske du kender til det, at ingen in ears rigtig passer til dine ører og sidder ubehageligt, eller måske du bare er faret vild i de dyre priser fra velkendte mærker som Apple.

Det vil danske Wavell lave om på. Århusianske Emil Mortensen, Hjalmar Kærn og Casper Christensen skabte virksomheden i 2019 med en ambition om at levere god lyd til overkommelige priser. Senest er Wavell Light sendt på markedet: smarte in ear høretelefoner på størrelse med en tokrone og en vægt under tre gram.

Til trods for den lille størrelse er der ikke sparet på funktionerne. Du får aktiv støjreduktion, der effektivt fjerner uønsket baggrundslarm, så du kan nyde musik, podcasts eller lydbøger uforstyrret. De er derfor perfekte, hvis du er på farten eller har brug for at lukke omverdenen ude.Desuden er der indbygget mikrofon og syv timers batteritid, så du kan tage  Wavell Light med på farten uden bekymringer. Der er også taget højde for det danske klima. IPX 5-ratingen gør Wavell Light vandafvisende, og du kan derfor med ro i maven bruge dem i regnvejr og til træning.

Det ekstraordinære ved Wavell Light er deres størrelse, som er skabt til at passe alle ører. Du behøver altså ikke at gå på kompromis med komforten, hvis du har små ører – de er endda så behagelige, at du faktisk kan sove med dem.

 

Dette indhold er produceret i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet med udarbejdelsen og publiceringen at gøre.

Andre læser også